ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κέιτ Μος: Συζεί με 28χρονο κόμη που πίνει…αίμα (φωτο)

Κέιτ Μος: Συζεί με 28χρονο κόμη που πίνει…αίμα (φωτο)

Με κόμη 13 χρόνια μικρότερο της, που – σύμφωνα με την Daily Mail – πίνει… αίμα για πρωινό φημολογείται ότι «βγαίνει» η Κέιτ Μος.

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμα και για συγκατοίκηση της 41χρονης Κέιτ με τον 28χρονο κόμη Νικολάι φον Μπίσμαρκ.

Μπορεί να μη έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που χώρισε από τον σύζυγό της ωστόσο η Κέιτ από ότι φαίνεται προχωρά γρήγορα στο επόμενο βήμα.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο 28χρονος σύντροφός της έχει ήδη μαζέψει τα πραγματάκια του και έχει εγκατασταθεί στο υπερπολυτελές σπίτι της στο Λονδίνο όπου το μοντέλο ζει με την 13χρονη κόρη της Λίλα Γρέις.

«Η σχέση τους είναι πολύ έντονη και ουσιαστικά ζουν μαζί. Ο Νικολάι έχει τα ρούχα του εκεί και νιώθει πολύ άνετα», αναφέρει πηγή του περιβάλλοντος της διάσημης σταρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

    

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.