ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ραγίζουν καρδιές με τα λόγια του Μουτσινά για το θάνατος της μητέρας του: «Γιατί Θεέ μου;»

Ραγίζουν καρδιές με τα λόγια του Μουτσινά για το θάνατος της μητέρας του: «Γιατί Θεέ μου;»

Ο Νίκος Μουτσινάς «έχασε» τη μητέρα του.

Η απώλεια για τον παρουσιαστή είναι μεγάλη και δεν το κρύβει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όσον αφορά στον θάνατο της μητέρας μου ήταν σαν να μου έφεραν ένα αυτοκίνητο στο κεφάλι. Έγινε ξαφνικά, απρογραμμάτιστα, από το πουθενά -γιατί, Θεέ μου; Δεν είμαι ακόμα σε θέση να το καταλάβω. Ο θάνατός της σίγουρα μου έδειξε τι είναι σημαντικό στη ζωή και τι όχι. Είναι ασήμαντα τα γύρω-γύρω. Οι δουλειές, η φωτογράφηση, το θέατρο. Ασήμαντα. Εμείς τα κάνουμε σημαντικά για να γεμίσουμε την καθημερινότητά μας. Αλλά υπερβάλλουμε στην καθημερινότητά μας γιατί αλλιώς δεν αντέχουμε να καταλάβουμε τη ματαιότητα της υπόθεσης. Αλλά ούτε πρέπει να φτάσουμε στη ματαιότητα. Το βλέπω τώρα γιατί έχω μια μαύρη πλευρά, είμαι πολύ θλιμμένος. Το ιδανικό είναι το ενδιάμεσο. Το θέμα του θανάτου είναι συνέχεια δίπλα μου. Να μου θυμίζει ότι δεν είναι σημαντικό αυτό, προχώρα. Όλοι έχουμε έναν δρόμο. Στο χέρι μας είναι αν θα τον περπατήσουμε ωραία ή όχι. Και γενικά στη ζωή μου τα πράγματα μου έχουν έρθει καλά. Το έχω κυνηγήσει , το έχω προσπαθήσει, αλλά έχω και τύχη. Δεν είναι εύκολο», εξήγησε σε διαδικτυακή εφημερίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.