ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Daphne Joy: Η πρώην σύντροφος του 50 Cent ποζάρει με μαγιό και “τρελαίνει”! [φωτο]

Daphne Joy: Η πρώην σύντροφος του 50 Cent ποζάρει με μαγιό και “τρελαίνει”! [φωτο]

Το μοντέλο Daphne Joy και πρώην σύντροφος του ράπερ 50 cent, ξέρει πως να μαγνητίζει τα βλέμματα και να αναδεικνύει τα μαγιό με τα οποία φωτογραφίζεται. Τη Δευτέρα , πόζαρε στην πισίνα του ξενοδοχείου Fontainebleau, αλλά και σε παραλία στο Μαϊάμι για μία ιδιαίτερη και καυτή φωτογράφιση μόδας.

Το μοντέλο, φόρεσε διάφορα χρώματα και ανέδειξε με τις καμπύλες της τις γραμμές των μαγιό που δοκίμασε. Η Daphne κατάγεται από τις Φιλιππίνες και ζει στο Λος Άντζελες με επαγγελματική της επιτυχία τη συμμετοχή  της στην ταινία «Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides». Με το γνωστό ράπερ 50 Cent έχουν χωρίσει και έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο με το όνομα Sire.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.