ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Τα κορίτσια του Bond στο εξώφυλλο του “Rhapsody” [φωτο]

Τα κορίτσια του Bond στο εξώφυλλο του “Rhapsody” [φωτο]

Αυτές είναι οι γυναίκες που κέρδισαν τον πολυπόθητο ρολό στο πλευρό του Bοnd στην νέα ταινία του 007, Spectre.

Η Monica Bellucci, η Lea Seydoux και η Naomie Harris απέδειξαν ότι πληρούν όλα τα κριτήρια για να «πάρουν» τη δουλειά όταν συναντήθηκαν και οι τρεις μαζί για τις ανάγκες φωτογράφισης στο πλαίσιο της προώθησης της νέας τους ταινίας. 

Οι εντυπωσιακές γυναίκες τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους με τις πόζες τους στο περιοδικό «Rhapsody» για το τεύχος Νοεμβρίου η κάθε μία για διαφορετικό λόγο.

Η 51χρονη Monica κέρδισε τις εντυπώσεις με το δαντελένιο, μοβ φόρεμα, που αναδείκνυε τις υπέροχες καμπύλες της, οι οποίες όπως φαίνεται αψηφούν τον χρόνο.

Η ηθοποιός, που ενσαρκώνει την Lucia Sicarra, την γυναίκα πειρασμό που κλέβει την καρδιά του πράκτορα 007, επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες του Christian Louboutin ενώ το λουκ της ολοκλήρωσε με ένα μεγάλο μοβ δαχτυλίδι που ταίριαζε στους χρωματισμούς με το φόρεμα της.

Η Παριζιάνα, Lea Seydoux, που υποδύεται την σέξι ψυχολόγο Madeleine Swann, στέκεται ανάμεσα στις δύο μελαχρινές με την ξανθιά της κόμη να θυμίζει κάτι από την θρυλική Marilyn Monroe. To φόρεμά της ήταν το πιο σεμνό από τα τρία αφού δεν άφηνε ακάλυπτο κανένα σημείο του κορμιού της κάνοντας την φαντασία των αναγνωστών να οργιάζει. Τις εντυπώσεις ωστόσο έκλεψε η επιδερμίδα της ηθοποιού και το λιγοστό μακιγιάζ που επέλεξε που τόνιζε έτσι τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου της. 

Απαρατήρητη δεν θα μπορούσε όμως να περάσει και η… γραμματέας του Daniel Craig. Η μελαχρινή Naomie Harris επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα που παρά το γεγονός ότι κάλυπτε τον αστράγαλό της άφηνε εκτεθειμένα πολλά σημεία του κορμιού της. Και εκείνη όμως επέλεξε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με αξεσουάρ φορώντας ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι με μοβ πέτρα. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Monica Belluci στο περιοδικό τόνισε τη σημασία που έχουν οι μεγαλύτερες γυναίκες στην ταινία. 

Όπως είπε η ηθοποιός: «Υπάρχουν πολλές γυναίκες που μπορούν να πάρουν καλούς ρόλους καθώς μεγαλώνουν. Και νομίζω πως είναι σωστό. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρότυπο ομορφιάς αλλά υπάρχει ακόμη ένα που έρχεται με την ηλικία. Η ψυχή μεγαλώνει και αυτό είναι σέξι. 

Η δημοσίευση της φωτογράφισης έρχεται λίγες ημέρες μετά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο πλευρό του Daniel Craig. Τώρα βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την παγκόσμια πρώτη προβολή της ταινίας στο  Royal Albert Hall του Λονδίνου τη Δευτέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.