ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Οι διασημότητες που απέρριψαν πρόταση μέχρι και 4 εκατ. για γυμνή φωτογράφιση στο Playboy [φωτο]

Οι διασημότητες που απέρριψαν πρόταση μέχρι και 4 εκατ. για γυμνή φωτογράφιση στο Playboy [φωτο]

Το Playboy, το γνωστό περιοδικό με τα διάσημα sexy «κουνελάκια», ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να δημοσιεύει γυμνές φωτογραφίες γυναικών. Ο διευθυντής σύνταξης Cory Jones, δήλωσε στους New York Times ότι ο 89χρονος Hugh Hefner συμφώνησε σε αυτή τη ριζική αλλαγή του περιοδικού τον περασμένο μήνα, σε μια συνάντησή τους στη διάσημη Playboy Mansion.

Βέβαια, το Playboy θα συνεχίσει να παρουσιάζει σέξι γυναίκες και να διοργανώνει τον διαγωνισμό για την Playmate του μήνα. Όμως, πλέον, η λογική του θα θυμίζει τις εικόνες του Instagram, σύμφωνα με την εκτίμηση των New York Times. «Το περιοδικό θα γίνει λίγο πιο προσιτό, λίγο πιο οικείο», εξήγησε ο Jones.

Πολλές ήταν όμως οι διασημότητες που είχαν αρνηθεί πρόταση από το γνωστό περιοδικό για να κάνουν γυμνή φωτογράφιση από φόβο για την καριέρα τους, όπως η Christina Aguilera και η Kate Hudson.

Δείτε παρακάτω και άλλες διασημότητες που απέρριψαν την προσφορά του δημοφιλούς περιοδικού

Katy Perry shutterstock_127907861

Το γεγονός ότι είναι κόρη παπά και η ανατροφή της, την απέτρεψαν από το να δεχθεί την πρόταση.

Jennifer Aniston aniston

Το 2009 το Playboy την πλησίασε και της έκανε μια προσφορά ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων για το εξώφυλλο. Η πρόταση ήρθε λίγο μετά την σέξι φωτογράφιση που είχε κάνει για το περιοδικό GQ, φορώντας μόνο μια ριγέ γραβάτα.

Σύμφωνα με μια συνέντευξη στη National Enquire, η Aniston αρνήθηκε ευγενικά την προσφορά-ρεκόρ δηλώνοντας ότι «το GQ είναι τέχνη, αλλά το Playboy είναι σεξ».

Kate Upton upton

Αν και είναι η επιτομή του σέξι μοντέλου, η Upton έχει αρνηθεί στο παρελθόν πρόταση του Playboy. Παρολ’ αυτά δεν είναι αρνητική να κάνει στο μέλλον μια φωτογράφιση που θα έχει ενδιαφέρον concept.

Stacy Keibler Via prorasslin.wordpress.com

Η αθλήτρια και ηθοποιός Stacy Keibler έχει επίσης προσεγγιστεί από το Playboy δύο φορές στο παρελθόν τις οποίες και απέρριψε.

Ashlee Simpson Via www.hawtcelebs.com

Φήμες αναφέρουν ότι η πρόταση που της είχε γίνει από το Playboy έφτανε τα 4 εκατομμύρια δολάρια.

Jennifer Love-Hewitt Via www.huffingtonpost.com

Η διάσημη ηθοποιός έχει επανειλημμένα απορρίψει πάμπολλες προτάσεις για γυμνή φωτογράφιση, ανάμεσα σε αυτές και του Playboy.

Heidi Klum Via www.popsugar.com

Το Playboy της είχε προσφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια για μια γυμνή φωτογράφιση. Εκείνη όμως είχε 2 όρους: Να είναι γυναίκα η φωτογράφος και να είναι ασπρόμαυρη. Το Playboy δεν συμφώνησε και η φωτογράφιση δεν έγινε ποτέ.

Jessica Alba Via www.justjared.com

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2006, η Jessica Alba ψηφίστηκε από το Playboy ως η πιο σέξι σταρ της χρονιάς και μια φωτογραφία της με μπικίνι χρησιμοποιήθηκε στο εξώφυλλο. Ωστόσο, η ηθοποιός ποτέ δεν πόζαρε για το περιοδικό και ουδέποτε συναίνεσε στη χρήση της εικόνας της. Η Alba είχε κληθεί να ποζάρει, αλλά η τότε 24χρονη σταρ, αρνήθηκε την προσφορά και ήταν πολύ δυσαρεστημένη για την φωτογραφία της που μπήκε στο εξώφυλλο. Τη υπόθεση ανέλαβαν οι δικηγόροι της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.