ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η κόρη της Βάνα Μπάρμπα μεγάλωσε… και φωτογραφίζεται με τη μαμά της! (φωτό)

Η κόρη της Βάνα Μπάρμπα μεγάλωσε… και φωτογραφίζεται με τη μαμά της! (φωτό)

Με την πανέμορφη κόρη της Φαίδρα – Θεοδώρα φωτογραφήθηκε η Βάνα Μπάρμπαπροκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς όχι μόνο έχει μεγαλώσει πολύ, αλλά είναι και πανέμορφη!

Η Φαίδρα Θεοδώρα είναι σήμερα 14 ετών και είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να κάνει ότι θέλει τη μητέρα της! «Έχω χάσει το παιχνίδι. Δεν έχω κάτσει ποτέ σούζα σε άνθρωπο. Μόνο στη Φαίδρα. Eίμαι πειθήνιο όργανό της» ομολογεί σε γνωστό περιοδικό.

Τι λέει όμως η 49χρονη σήμερα ηθοποιός για τις γυμνές φωτογραφήσεις του παρελθόντος της, της οποίες μάλιστα η Φαίδρα έχει δει; «Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ξέρω καλά ότι αισθησιακές φωτογραφήσεις έχουν κάνει όλες οι ηθοποιοί. Τώρα πια, στα 49 μου, ντρέπομαι για τις γυμνές φωτογραφήσεις έχω κάνει. Με ενοχλεί που μπορεί να τις δει το παιδί μου, παρόλο που ήταν κομμάτι της δουλειάς μου. Δεν είμαι πια το sex symbol των 80’s και των ’90s. Είμαι μια μητέρα που μεγαλώνει ένα παιδί».

Χαρακτηριστικά μάλιστα λέει «Αν η κόρη μου ήθελε να ακολουθήσει τη δουλειά μου, θα πέθαινα! Αν μου έλεγε πως θα κάνει γυμνή φωτογράφηση, θα πέθαινα!»  H κόρη στα χνάρια της μητέρας της! [photos]

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
 H κόρη στα χνάρια της μητέρας της! [photos]
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.