ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 51 της χρόνια δεν είναι το κορίτσι αλλά η «γυναίκα» του Bond

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 51 της χρόνια δεν είναι το κορίτσι αλλά η «γυναίκα» του Bond

Στα 51 της χρόνια η Μόνικα Μπελούτσι είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία Bond Girl, γι αυτό ακριβώς θέλει να την αποκαλούν «Bond Woman».

Μιλώντας σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο CNN, μίλησε φυσικά για το Spectre, την πρόκληση που αντιμετώπισε ως ρόλος, αλλά και για το πως διατηρείται πάντα όμορφη. Ακόμα, η Ιταλίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως ένιωσε όταν την προσέγγισαν οι παραγωγοί της ταινίας.

The actress says her role models have made her feel positive about ageing

«Υπέθεσα ότι με ήθελαν για τον ρόλο της νέας M (σ.σ. ρόλο που είχε μέχρι το Skyfall η 80χρονη Τζούντιθ Ντέντς). Αλήθεια αυτό πίστευα. Αλλά όταν ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες μου είπε ότι ήθελε μία ώριμη γυναίκα για να αποπλανήσει για πρώτη φορά τον Bond συνειδητοποίησα ότι θα κάναμε κάτι επαναστατικό. Είναι ένα όμορφο παράδειγμα για όλες τις γυναίκες και τις ηθοποιούς».

Στην ταινία υποδύεται μία Femme Fatale. Ο James Bond έχει σκοτώσει τον μαφιόζο άντρα της και αυτή δεν θέλει να έχει την ίδια τύχη. «Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι πολύ γενναιόδωρος ως άντρας και ως ηθοποιός. Δεν ένιωσα ποτέ άβολα μαζί του και αυτό το σημαντικότερο όταν έχεις να γυρίσεις σκηνές που περιλαμβάνουν προσωπικές στιγμές. Η χημεία είναι το σημαντικότερο μοιάζει πολύ με τανγκό». Bellucci, pictured with her co-star Daniel Craig, is frequently voted the most beautiful woman in the world

Όσο για τους ρόλους που της προσφέρονται όσο περνάνε τα χρόνια η Μόνικα Μπελούτσι είπε: «Δεν νομίζω ότι είναι σύμπτωση ότι τα τελευταία χρόνια υποδύομαι γυναίκες που βγαίνουν από το σκοτάδι στο φως. Μεγαλώνοντας νομίζω ότι απέκτησα μία νέα ελευθερία. Όταν ήμουν νεότερη πολύ μου έλεγαν ότι έμοιαζα ψυχρή.

Ίσως όμως αυτό να οφειλόταν στο γεγονός ότι ήμουν φοβισμένη και ανασφαλής. Δεν ήξερα τόσο καλά τη ζωή».  ‘Eat well, sleep well and have lots of sex'

Όσο για το αν χρειάστηκε να κάνει θυσίες για να γίνει η τέλεια Bond Woman, η Μόνικα ήταν αφοπλιστική.

«Δεν είμαι άνθρωπος που θα ξυπνήσει στις 6 το πρωί για να πάει στο γυμναστήριο. Το μόνο που έκαναν ήταν να μην φάω ζυμαρικά για λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω τα γλυκά και τα ζυμαρικά. Και ένα ποτήρι κρασί και καμιά φορά ένα τσιγάρο. Η συμβουλή μου είναι: Καλό φαγητό, καλό ποτό, καλό σεξ και πολύ γέλιο. Τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους».

Δείτε την συνέντευξη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.