ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Την κατατρόμαξε! Η φάρσα του Johnny Depp στη γυναίκα του (βίντεο)

Την κατατρόμαξε! Η φάρσα του Johnny Depp στη γυναίκα του (βίντεο)

Η Amber Heard είναι λάτρης των muscle cars και το κλασικό Ford Mustang του 1968 που της ανήκει το αποδεικνύει. Ο σύζυγός της, Johnny Depp την έκανε να πιστέψει ότι το αγαπημένο της Mustang είχε κλαπεί για τρίτη φορά.

Όλα αυτά για χάρη ενός επεισοδίου της εκπομπής «Overhaulin», η οποία προβάλλεται στο κανάλι Velocity. Πρόκειται για ένα reality show, όπου μηχανικοί μεταμορφώνουν και αλλάζουν παλιά αυτοκίνητα κάνοντάς τα να φαίνονται ολοκαίνουρια και εκπληκτικά.

Στη φάρσα συμμετείχε και ο πατέρας της. Οι αστυνομικοί της κάνουν κάποιες ανούσιες ερωτήσεις σχετικά με το αγαπημένο της αυτοκίνητο που έχει κλαπεί και θέλουν να βγάλουν φωτογραφία μαζί με αυτήν και το αστέρι από τους Πειρατές της Καραϊβικής, ώστε να την ταλαιπωρήσουν ακόμη περισσότερο. Εκείνη είναι έξαλλη με την όλη κατάσταση και κυρίως με τους αστυνομικούς.

Όταν την ενημερώνουν ότι όλο αυτό είναι πλάκα, η 29χρονη ηθοποιός και μοντέλο οδηγείται σε ένα γκαράζ όπου εκεί της αποκαλύπτουν το αναμορφωμένο κόκκινο πλέον Mustang της.

Φυσικά, έμεινε έκπληκτη και αυτό που είπε ήταν: «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν μπορώ να το πιστέψω!».

Πατήστε play και δείτε τα βίντεο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.