ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Abigail Ratchford και το δυνατό της σημείο [φωτο]

Η Abigail Ratchford και το δυνατό της σημείο [φωτο]

Κάθε φωτογραφία της είναι και ένα μίνι εγκεφαλικό. Ο ανδρικός πληθυσμός υποκλίνεται στα πλούσια κάλλη της νεαρής επίδοξης στάρλετ που ακούει στο όνομα Abigail Ratchford.

Η μελαχρινή καλλονή από τις ΗΠΑ με τις αξιοζήλευτες αναλογίες βάζει φωτιά στο Instagram και διεκδικεί μια θέση ανάμεσα στα αγαπημένα κορίτσια των χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης που λατρεύεται από κορίτσια σε ολόκληρο τον κόσμο που θέλουν να γίνουν διάσημα.

Και αν πριν από μερικό καιρό είχαμε δημοσιεύσει τις καλύτερες πόζες της Abigail, εκείνη δεν αφήνει παραπονεμένους τους θαυμαστές της και ανεβάζει συχνά, πολύ συχνά αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμο νέο υλικό στον λογαριασμό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ABI1ABI2ABI3ABI4ABI5ABI8ABI9ABI10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.