Essena O’Neil: Το μοντέλο και σταρ του Ιnstagram για το σκοτεινό κόσμο των social media [φωτό, βίντεο]

Essena O’Neil: Το μοντέλο και σταρ του Ιnstagram για το σκοτεινό κόσμο των social media [φωτό, βίντεο]

Ένα αρκετά συναισθηματικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το 19χρονο μοντέλο Essena O’Neil, η οποία παρά τη φήμη και τα χρήματα που της χάρισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εντούτοις δηλώνει «δυστυχισμένη». Η νεαρή από την Αυστραλία, αποδομεί τα όσα θεωρεί ο κόσμος για τη δήθεν λαμπερή ζωή που ζουν οι χρήστες των social media, που παρά τη διασημότητα και τα χρήματα που αποφέρουν, τελικά πρόκειται για μια απίστευτη και θλιβερή «φούσκα».

Η O’Neil, κέρδιζε εκατοντάδες δολάρια από εταιρείες και διαφημιστές, διέθετε 700.000 followers  στο Instagram και πάνω από 250.000 στο κανάλι της στο YouTube, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν κάλυπταν το κενό που ένιωθε στην ψυχή της.

«Εγκαταλείπω τα social media… Στα 12, ήμουν δυστυχισμένη εξαιτίας όλων αυτών των αριθμών που έβλεπα στην οθόνη και στα 18 πάλι δυστυχισμένη ήμουν ακόμα και αν τα είχα όλα», λέει το μοντέλο στους followers της σε ένα βίντεο διάρκειας 17 λεπτών που φέρει τον τίτλο «γιατί πραγματικά εγκαταλείπω τα social media. Η αλήθεια».

«Γνώριζα ανθρώπους που είναι πιο πετυχημένοι από μένα στο διαδίκτυο, και ήταν το ίδιο δυστυχισμένοι, μόνοι, φοβισμένοι και χαμένοι όπως εγώ. Όλοι είμαστε. Τώρα στα 19, με όλους αυτούς τους followers, δεν ξέρω πια τι είναι αληθινό και τι δεν είναι γιατί άφησα τον εαυτό μου να ορίζεται από κάτι που δεν είναι αληθινό». Η O’Neil, διέγραψε περί τις 2.000 φωτογραφίες της από τον λογαριασμό της στο Instagram. «Τα Social media, ειδικά έτσι όπως τα χειριζόμουν, δεν είναι αληθινά. Είναι ένα σύστημα βασισμένο στην κοινωνική αποδοχή, τα likes…», αναφέρει. fjdshfg9fjdshfg2fjdshfg3fjdshfg4fjdshfg5fjdshfg7fjdshfg8

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.