ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

O Mark Zuckerberg ποζάρει με την έγκυο σύζυγό του [φωτο]

O Mark Zuckerberg ποζάρει με την έγκυο σύζυγό του [φωτο]

Τον περασμένο Ιούλιο, ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg και η σύζυγός του, Priscilla Chan, ανακοίνωσαν περιχαρείς ότι θα γίνουν γονείς. Σε μήνυμα που ανάρτησε – που αλλού; – στο Facebook, o Zuckerberg, γνωστοποίησε το ευτυχές γεγονός, θέλοντας να δώσει θάρρος στα ζευγάρια που δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί.

«Η Priscilla και εγώ έχουμε συναρπαστικά νέα: Περιμένουμε ένα κοριτσάκι!…Ελπίζουμε ότι καθώς μοιραζόμαστε την εμπειρία μας θα δώσουμε και σε άλλους ανθρώπους την ίδια ελπίδα που αισθανθήκαμε κι εμείς…Αρχίζει να κάνεις σχέδια και μετά όλα χάνονται. Είναι μια μοναχική εμπειρία. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συζητούν τις αποβολές επειδή ανησυχούν ότι τα προβλήματά τους θα τους απομονώσουν από τους υπόλοιπους. Έτσι, αγωνίζεσαι μόνος. Όταν αρχίσαμε να μιλάμε με τους φίλους μας, αντιληφθήκαμε πόσο συχνά συμβαίνει αυτό, ότι πολλοί γνωστοί μας είχαν ανάλογα ζητήματα και ότι οι περισσότεροι έχουν τώρα πια υγιή παιδιά. Ελπίζουμε ότι η ανταλλαγή των εμπειριών μας, θα δώσει σε περισσότερους ανθρώπους την ίδια ελπίδα που αισθανθήκαμε εμείς και θέλουμε να βοηθήσουμε περισσότερο τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα και να μοιράζονται τις ιστορίες τους. Το καλό νέο για εμάς είναι ότι η εγκυμοσύνη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και ο κίνδυνος ειναι πολύ μικρός πια. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι», έγραφε το μήνυμα.

Σήμερα, ο Mark Zuckerberg μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, μία φωτογραφία του, με την έγκυο σύζυγό του. Το ζευγάρι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της Annie Leibovitz και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

Στην πρώτη ασπρόμαυρη φωτογραφία, ο Mr Facebook αγκαλιάζει τρυφερά την σύζυγό του,  που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. «Λατρεύω την έκφρασή της, έντονη αν και ευγενική, σκληρή αν και στοργική, ηγετική αλλά ταυτόχρονα υποστηρικτική προς τους άλλους», σχολίασε ο ίδιος για το αισθητικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, πόζαρε με την σύζυγό του, τους γονείς του και την αδερφή του. H φωτογράφιση έγινε για λογαριασμό του περιοδικού «Vanity Fair».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.