ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πως η Πίπα Μίντλετον “πήρε” τον κατήφορο μέσα σε 4 χρόνια (φωτό)

Πως η Πίπα Μίντλετον “πήρε” τον κατήφορο μέσα σε 4 χρόνια (φωτό)

Εδώ και 4 χρόνια στην αυλή της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, η Πίπα Μίντλετον χάνει συνεχώς τις τιμές και τη δόξα της. Χάνει έτσι και κάτι από το γκλάμουρ που είχε αρχικά.

Οσο χαρισματική και τυχερή είναι η Κέητ Μίντλετον, τόσο η Πίπα μένει στη σκιά της και ό,τι πιάνεται γίνεται στάχτη.

Τον περασμένο Μάρτιο έχασε και την τελευταία της ελπίδα σοβαρότητας: ήθελε να γίνει ανταποκρίτρια της αμερικανικής εκπομπής « The Today Show », που προβάλλεται στο κανάλι NBC. Αλλά η κακοτυχία της απομάκρυνε και αυτή την ευκαιρία. Για κάποιους σκοτεινούς λόγους, η αδελφή της Κέητ Μίντλετον έχασε τη δουλειά και τη χρυσή ευκαιρία να εδραιωθεί κάπου. Η κάθοδος της Πίπα Μίντλετον στην κόλαση συνεχίζεται.

Για μερικούς μήνες, μεταξύ 2013 και 2014, η Πίπα Μίντλετον έγραφε τα πιο βαρετά άρθρα στην βρετανική Telegraph, στη στήλη «Σποτ και Κοινωνία». Τη μία έγραφε μια συνταγή για κρέπες, την άλλη έκανε ποδήλατο σε ένα τζακούζι, μετά κατασκεύαζε κοκτέηλ με μέλι και γάλα, έπαιζε πινγκ πονγκ με δύο συνταξιούχους. Τα θέματά της κρίθηκαν ανούσια, η γραφή της παιδαριώδης.

Προφανώς, η εφημερίδα έκρινε ότι η αδελφή της δούκισσας του Κέμπρητζ δεν είναι φτιαγμένη για να γράφει άρθρα και η συνεργασία διεκόπη.

Αλλά και η προσπάθειά της να εκμεταλλευτεί τη δόξα της αδελφής της και να μπει στον καλό κόσμο, γράφοντας ένα βιβλίο το 2012 για το τέλειο φαγητό γενεθλίων, απέτυχε. Το βιβλίο εκρίθη «ανιαρό σαν τη βροχή» και δεν είχε επιτυχία στις πωλήσεις.

Ο έρωτας που δεν βγαίνει

Εβγαινε με ένα golden boy, τον Nico Jackson τα τελευταία χρόνια, αλλά η γεωγραφική απόσταση τερμάτισε το ειδύλλιο. Εκείνος έμενε στην Ελβετία και εκείνη στο Λονδίνο, με την οικογένειά της. Ο Νίκο ήταν ο μεγάλος έρωτας μετά τον παίκτη κρίκετ της αγγλικής ομάδας  Alex Loudon και μετά τον κόμη  George Percy, κληρονόμο του δουκάτου του Northumberland. Τα ειδύλλια τερματίστηκαν άδοξα και η Πίπα Μίντλετον παραμένει εργένισσα.

Δεν πέτυχε ούτε στο χώρο της μόδας

Η Πίπα έγινε παγκόσμια διάσημη την ημέρα του γάμου της αδελφής της με τον διάδοχο του θρόνου της Αγγλίας. Φορούσε μια στενή σατέν τουαλέτα που αναδείκνυε το γυμνασμένο σώμα της από πίσω και οι εικόνες έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Ωστόσο, το δικό της στυλ δεν έγινε ποτέ μόδα και τα ρούχα της άλλοτε αρέσουν, άλλοτε προκαλούν ειρωνικά μειδιάματα. Προσπάθησε να μπει εμπορικά στον κόσμο της μόδας και σχεδίασε μια συλλογή από τσάντες για την μάρκα Modalu αλλά δεν είχε συνέχεια ούτε επιτυχία.

Δεν έγινε νονά των ανηψιών της

Η Πίπα Μίντλετον έκανε το πιο άσχημο δώρο στον μικρό Τζορτζ, όταν βαπτίστηκε. Η Daily Mail είχε γράψει τότε: «Γλυκούλι ή απλά άσχημο;» για το ασημένιο αποτύπωμα των χεριών και των ποδιών του Τζορτζ, αξίας 7.000 λιρών.

Η αδελφή της Κέητ δεν κατόρθωσε, επίσης, να γίνει νονά στον Τζορτζ ούτε στη μικρή Σαρλότ, συμβολισμός εξαιρετικά αυστηρός για το παλάτι. Νονά έγινε η  Zara Phillips, η εξαδέλφη του Γουίλιαμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρθρογράφοι εξειδικευμένοι στα βασιλικά θέματα αναφέρουν ότι το τελευταίο χτύπημα του Μπάκιγχαμ στην Πίπα Μίντλετον ήταν ότι η βασίλισσα δεν την κάλεσε στο τραπέζι των Χριστουγέννων το 2014 και αναμένεται να μην είναι καλεσμένη και φέτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.