ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Συντετριμμένος ο μοναχογιός του Κώστα Τσάκωνα, μιλάει για το παράπονο του πατέρα του

Συντετριμμένος ο μοναχογιός του Κώστα Τσάκωνα, μιλάει για το παράπονο του πατέρα του

Συντετριμμένος είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο Βαγγέλης Τσάκωνας. Ο μοναχογιός του Κώστα Τσάκωνα, δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα την απώλεια του πατέρα του, που «έφυγε» από τη ζωή στα 72 χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες διαδικτυακής ιστοσιλίδας, πατέρας και γιος είχαν μια ιδιαίτερη σχέση, ενώ όπως μπορείτε να δείτε έμοιαζαν πολύ στην εξωτερική εμφάνιση όχι όμως και στον χαρακτήρα αφού ο Βαγγέλης σύμφωνα με όσους τον γνωρίζουν, είναι πιο χαμηλών τόνων, σε αντίθεση με το εκρηκτικό ταπεραμέντο που χαρακτήριζε τον πατέρα του.

Ο Κώστας Τσάκωνας είχε μεγάλη αδυναμία στον γιο του Βαγγέλη, που περνούσε πολλές ώρες μαζί του, στο στούντιο μοντάζ που είχε φτιάξει τα τελευταία χρόνια στο ισόγειο της τριώροφης πολυκατοικίας που διατηρούσε ο δημοφιλής ηθοποιός στην Αργυρούπολη. Όση ώρα εργαζόταν ως μοντέρ και κάμεραμαν στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιό του, ο Κώστας Τσάκωνας, εξέπλησσε ευχάριστα τους πελάτες του γιου του, που παρά τη δυσκολία του να κατέβει τις σκάλες, φρόντιζε να τους χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου με τα αστεία του. Ο Βαγγέλης Τσάκωνας όλα αυτά τα χρόνια είχε προτιμήσει να μείνει low profile και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μη θέλοντας να «εκμεταλλευτεί» το όνομα του πατέρα του για να του ανοίξει οι επαγγελματικοί δρόμοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μεγάλο παράπονο και ο καημός του Κώστα Τσάκωνα, ήταν να του χαρίσει ο γιος του ένα εγγονάκι και να πάρει το όνομά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.