Η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφίζεται με εσώρουχα και ξεμυαλίζει ξανά το κοινό της (φωτο)

Η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφίζεται με εσώρουχα και ξεμυαλίζει ξανά το κοινό της (φωτο)

Βρίσκεται στον χώρο της μόδας, από την τρυφερή ηλικία των 16. Περίπου τρεις δεκαετίες αργότερα, η Ναόμι Κάμπελ εξακολουθεί και προσελκύει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, χάρη στα αδιαμφισβήτητα προσόντα της που συχνά πυκνά, αποκαλύπτει.

Τώρα, η 45χρονη «μαύρη γαζέλα» όπως την αποκαλούσαν, ξεμυαλίζει ξανά το αντρικό και γυναικείο κοινό, χάρη στη τελευταία της φωτογράφιση με εσώρουχα γνωστής εταιρείας. Η Λονδρέζα καλλονή, είναι το πρόσωπο του οίκου και φωτογραφήθηκε από τον μετρ του είδους, τον περίφημο Mario Testino.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
naomi09naomi01naomi02naomi03naomi04naomi05naomi06naomi07naomi08
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.