ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καταβεβλημένος ο Μπιλ Κόσμπι ένα χρόνο μετά το σκάνδαλο (φωτό)

Καταβεβλημένος ο Μπιλ Κόσμπι ένα χρόνο μετά το σκάνδαλο (φωτό)

Μια έξοδο από την «κρυψώνα» του φαίνεται πως έκανε ο Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος έκανε μια βόλτα με τη σύζυγό του, Καμίλ. Το ζευγάρι βγήκε για λίγο από το θωρακισμένο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη την περασμένη Κυριακή, ενώ ο κωμικός εμφανίστηκε καταβεβλημένος, καθώς στηριζόταν από τη γυναίκα του. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε δημοσίως το ζεύγος Κόσμπι από τις 6 Νοεμβρίου του 2014.

Ο 78χρονος ηθοποιός, που  αντιμετωπίζει δεκάδες κατηγορίες από γυναίκες, που ισχυρίζονται ότι τις νάρκωσε και στη συνέχεια τις βίασε, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να είναι κοντά στις τέσσερις κόρες του.

Παρά το σκάνδαλο των βιασμών, η Καμίλ Κόσμπι συνεχίζει να υποστηρίζει τον σύζυγό της μετά από 52 χρόνια γάμου.

Ο κωμικός έχει κατηγορηθεί επίσημα από 57 γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση, αφού πρώτα τις είχε ναρκώσει. Οι ιστορίες μοιάζουν μεταξύ τους, αποδεικνύοντας πως ο Κόσμπι ακολουθούσε συγκεκριμένο πλάνο βιασμών για πολλές δεκαετίες. Σχεδόν όλες οι γυναίκες υποστηρίζουν ότι αρχικά τις προσέγγιζε με προστατευτική διάθεση, τις έπειθε να τον συνοδεύσουν σε κάποιο σπίτι ή ξενοδοχείο για να συζητήσουν και στη συνέχεια ρίχνοντας κάποιο υπνωτικό στο ποτό τους, τις νάρκωνε.

Μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου οι θαυμαστές και οι υποστηρικτές του διάσημου ηθοποιού τον εγκατέλειψαν, εκθρονίζοντας τον «μπαμπά της Αμερικής», όπως ήταν το ψευδώνυμο που του είχε αποδοθεί από τους ρόλους του σε τηλεοπτικές σειρές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος έχει κλειστεί στο υπερ-προστατευμένο σπίτι του στη Μασαχουσέτη, στο οποίο υπάρχουν οι πινακίδες: «αν δεν είστε καλεσμένοι, μην περνάτε από αυτές τις πύλες», αποφεύγοντας κάθε επαφή με τον έξω κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.