ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η Crystal McCallum προκαλεί με τις “καυτές” πόζες της [φωτο]

Η  Crystal McCallum προκαλεί με τις “καυτές” πόζες της [φωτο]

Μαγιό και εσώρουχα, μαγιό ξανά, δαντελωτά εσώρουχα και κάπου ένα εφαρμοστό κόκκινο φόρεμα.

Αυτά επιλέγει να φοράει στις περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Crystal McCallum, το εντυπωσιακότατο μοντέλο που ζει στο Τέξας των ΗΠΑ.

Η 26άχρονη, ξελογιάζει τον φωτογραφικό φακό με τις πόζες της και σαρώνει στα social media…. crystal1.jpg crystal2.jpg crystal3.jpg crystal4.jpg crystal5.jpg crystal6.jpg crystal7.jpg crystal8.jpg crystal9.jpg crystal10.jpg crystal11.jpg

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
crystal12.jpg
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.