ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε κωματώδη κατάσταση ο Μηνάς Χατζησάββας μετά το εγκεφαλικό!

Σε κωματώδη κατάσταση ο Μηνάς Χατζησάββας μετά το εγκεφαλικό!

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη τη Δευτέρα ο ηθοποιός Μηνάς Χατζησάββας, ο οποίος νοσηλεύεται  στον Ευαγγελισμό.

Συγκεκριμένα,ο ηθοποιός μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο με αιμορραγικό  εγκεφαλικό επεισόδιο και οι γιατροί, λόγω του βεβαρημένου ιστορικού του (καρδιολογικά προβλήματα και έμφραγμα) τον μετέφεραν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βεβαρημένη του υγεία δεν επιδέχεται χειρουργική παρέμβαση.

 Οι γιατροί έκριναν τη κατάστασή του σοβαρή, ενώ χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα πρώτα 24ωρα. Στο πλευρό του φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μηνάς Χατζησάββας τελείωσε τη Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου το 1969 και είναι ιδρυτικό μέλος του Ελεύθερου θεάτρου (1970).Έχει εκδώσει τρεις συλλογές διηγημάτων: «Σπέρμα», «Η Χαμένη», «Δύο Σταγόνες Βροχή» (με το ψευδώνυμο Πρόδρομος Σαββίδης).Tο 1995 τιμήθηκε με το βραβείο σεναρίου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία «Η ζωή ενάμισυ χιλιάρικο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.