Η Ε.Μενεγάκη για τη συνάντηση με τον Α.Τσίπρα στο θέατρο: ”Ρε παιδιά δείχνει πολύ μικρότερός μου” (vid)

Η Ε.Μενεγάκη για τη συνάντηση με τον Α.Τσίπρα στο θέατρο: ”Ρε παιδιά δείχνει πολύ μικρότερός μου” (vid)

Τις εντυπώσεις της από την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο θέατρο Γκλόρια στην παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου «Θεέ μου, τι σου κάναμε», περιέγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια, στην πρωινή εκπομπή της περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το πώς ένιωσε ενώ έκανε και ένα σχόλιο για την ηλικία του Πρωθυπουργού αλλά και – εμμέσως – τη δική της!

«Έφτασα και μπήκα μέσα 9 και αφού χαιρέτησα όσους είδα με το που κάθομαι και πάω να μιλήσω με την Ζέτα (Μακρυπούλια) που ήταν δίπλα μου ακούω ξαφνικά ένα χειροκρότημα τρελό» διηγήθηκε και συνέχισε:

«Προσπαθούσα να σκεφτώ ποιος ηθοποιός έμπαινε με τόσο χειροκρότημα και με το που γυρνάω βλέπω ότι μπαίνει ο Τσίπρας. Ο κύριος Τσίπρας με συγχωρείτε αλλά ρε παιδιά είναι μικρότερός μου και δείχνει και πολύ μικρότερός μου, τώρα που τον είδα από κοντά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.