ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο μουσικός της χρονιάς στην Ελλάδα για το 2015 “ακούει” στο όνομα Ed Sheeran [φωτό, βίντεο]

Ο μουσικός της χρονιάς στην Ελλάδα για το 2015 “ακούει” στο όνομα Ed Sheeran [φωτό, βίντεο]

Σύμφωνα, πάντα, με το Spotify, δηλαδή την πολύ διαδεδομένη στους λάτρεις της τεχνολογίας υπηρεσία streaming μουσικής, η οποία μόλις δημοσίευσε τη λίστα με τους πιο δημοφιλείς μουσικούς καλλιτέχνες του 2015.

Το νεανικό κοινό της Ελλάδας αγαπάει πολύ τα τραγούδια του Ed Sheeran, ανακηρύσσοντας τον πιο δημοφιλή καλλιτέχνη της χρονιάς σύμφωνα με το Spotify. O Βρετανός μουσικός είναι παράλληλα και ο πιο αγαπημένος όλης της Ευρώπης, αφού αναδεικνύεται πρώτος στις περισσότερες χώρες της γηραιάς Ηπείρου όπως η Γερμανία, η Πολωνία, η Μεγάλη Βρετανία, η Ολλανδία και η Κύπρος.

Αν και μόλις 24 χρονών έχει τόσες επιτυχίες στο μουσικό στερέωμα που άλλοι δεν έχουν καν φανταστει. Ο Edward Christopher Sheeran, όπως είναι το πλήρες όνομά του, μπήκε στη μουσική και στις ηχογραφήσεις από τα 16 του χρόνια. Στον πρώτο του δίσκο πολλά τραγούδια έγιναν επιτυχίες και βρίσκονταν πάντα στις πρώτες θέσεις των charts όπως τα «Give Me Love», «Drunk», «Lego House» και «Small Bump».

Ο Sheeran έχει συνεργαστεί και με πολλούς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, όπως o Pharrell Williams και η Taylor Swift. Επίσης έχει γράψει τραγούδια για τους One Direction. 

Η εκτόξευση πάντως της καριέρας του ήρθε με τον δεύτερο δίσκο, «X», που κυκλοφόρησε το 2014, No.1 των charts 12 χωρών. 

Ακούστε τη μεγάλη του επιτυχία «Thinking Out Loud»

Δείτε τον χάρτη με τους πιο πολυπαιγμένους καλλιτέχνες ανά χώρα για το 2015

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.