ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

H Νατάσα Καλογρίδη θα πρωταγωνιστήσει… στο πλευρό του Κλούνεϊ! Γιατί την επέλεξαν (φωτό)

H Νατάσα Καλογρίδη θα πρωταγωνιστήσει… στο πλευρό του Κλούνεϊ! Γιατί την επέλεξαν (φωτό)

Αποπνέει έναν αέρα κοσμοπολίτικο, έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα, είναι καλλιτέχνιδα και μάλιστα πολυσχιδής (εκτός από υποκριτική έχει σπουδάσει κινησιολογία και σχέδιο μόδας. Μιλάει και πολύ καλά αγγλικά. Ο λόγος για την Νατάσα Καλογρίδη που θα πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση στο πλάι του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η Νατάσα Καλογρίδη κέρδισε το μίνι ρόλο με το σπαθί της αφού πέρασε κανονικά από διαδικασία κάστινγκ και επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες υποψηφίους, ηθοποιούς και μοντέλα από όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας, που δημοσιεύει και τη σχετική είδηση, βάσει του σεναρίου, η Νατάσα Καλογρίδη θα κλέψει τον καφέ μέσα από τα χέρια του χολιγουντιανού ηθοποιού. 

Στα συν της, που οδήγησαν εν τέλει και στην επιλογή της ήταν το γεγονός ότι μιλά άπταιστα αγγλικά (έχει γεννηθεί στο Σίδνεϊ), ο κοσμοπολίτικος αέρας που αποπνέει και φυσικά το ιδιαίτερο στιλ της. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.