ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τραγωδία για την πρωταγωνίστρια του Downton Abbey: Πέθανε ο 34χρονος αρραβωνιαστικός της! (φωτό)

Τραγωδία για την πρωταγωνίστρια του Downton Abbey: Πέθανε ο 34χρονος αρραβωνιαστικός της! (φωτό)

Ο αρραβωνιαστικός της πρωταγωνίστριας της επιτυχημένης σειράς Downton Abbey (Ο Πύργος του Downton),Μισέλ Ντόκερι, έχασε τη ζωή του μετά από μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου.

Η ηθοποιός και ο 34χρονος Τζον Ντινίν αρραβωνιάστηκαν φέτος, ενώ η σχέση τους είχε ξεκινήσει από το 2013.

Ο άτυχος άντρας είχε διαγνωσθεί με σπάνια μορφή καρκίνου και είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Ιρλανδίας, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή την Κυριακή -δύο μέρες πριν τα γενέθλια της αγαπημένης του-.

 Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στις ΗΠΑ,η Μισέλ Ντόκερι μετέβη στην Ιρλανδία την προηγούμενη Πέμπτη, όπου και στάθηκε στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της μέχρι το τέλος.

Ο φακός του απαθάνατιζε συνέχεια στις τελευταίες τους εμφανίσεις, καθώς η Μισέλ είναι ήδη διάσημη σε Αγγλία και Αμερική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.