H Εύη Αδάμ ξεσπά: «Εγώ και οι κόρες μου ξέρουμε τι έχουμε περάσει σε αυτό το σπίτι!»

H Εύη Αδάμ ξεσπά: «Εγώ και οι κόρες μου ξέρουμε τι έχουμε περάσει σε αυτό το σπίτι!»

Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει η  φωτογράφιση που έκανε η Έυη Αδάμ- σε σέξι κόνσεπτ-μαζί με τις κόρες της, την 15χρονη Νεφέλη και την 13χρονη Δανάη. Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε και ο πατέρας των κοριτσιών, Λάμπης Λιβιεράτος, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook. Όπως τόνισε ο τραγουδιστής, δεν είχε καμία ενήμερωση για την συγκεκριμένη φωτογράφιση. 

Σε συνέντευξή της, η Εύη Αδάμ, απαντά στα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν. «Κάθε φορά που θα δουλεύω, θα πρέπει να δέχομαι επικριτικά σχόλια και να το κάνουν θέμα; Πρέπει να απολογούμαι για τη δουλειά μου; Δεν έχω καταλάβει…», δηλώνει στο περιοδικό You.

Είναι αλήθεια ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος, ζήτησε από το δικαστήριο να καταβάλλει διατρορφή και για τις δύο κόρες του, του ποσού των 300 ευρώ; «Δεν θα ήθελα να σου απαντήσω πάνω σε αυτό… Μου αρκεί που ξέρουμε πολύ καλά εγώ και οι κόρες μου τι έχουμε περάσει μέσα στο σπίτι μας και αυτό είναι αρκετό…», απαντά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πώς σχολιάζει το γεγονός ότι ο ΛάμπηςΛιβιεράτος άφησε να εννοηθεί ότι θα διεκδικήσει την συνεπιμέλεια των κοριτσιών; «Άκου θα σου απαντήσω για μένα … Την επιμέλεια την έχω και θα την έχω πάντα όπως επίσης από την πρώτη στιγμή έχω αναλάβει την φροντίδα και τα έξοδα των κοριτσιών», λέει η Εύη Αδάμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.