ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κατηγορείται για απάτη 5,5 εκατομμυρίων ευρώ η γυναίκα του Σον Κόνερι!

Κατηγορείται για απάτη 5,5 εκατομμυρίων ευρώ η γυναίκα του Σον Κόνερι!

Μια περιπέτεια εφάμιλλη αυτών του συζύγου της ως 007 αντιμετωπίζει η σύζυγος του Σον Κόνερι, καθώς κατηγορείται για απάτη από τις ισπανικές αρχές.

Η υπόθεση περιλαμβάνει διεφθαρμένους πολιτικούς, μπράβους της μαφίας, φαντασμαγορικά αυτοκίνητα ως δωροδοκίες και συλλήψεις των ενόχων.

Η Μισελίν Κόνερι βρίσκεται ανάμεσα στους υπόπτους της υπόθεσης «Χρυσοδάκτυλος», αυτό είναι το όνομα που έδωσαν οι ισπανικές αρχές στην υπόθεση, αναφορικά με απατές και φοροδιαφυγή στην Ισπανία.  Συγκεκριμένα η λαίδη Μισελίν κατηγορείται ότι συνεργάστηκε με τον πρώην δήμαρχο της Μαρμπέλλα και πούλησε το σπίτι του ζευγαριού σε τιμή χαμηλότερη από την πραγματική του, μόνο για να πάρει περισσότερα λεφτά αδήλωτα από την εταιρεία που το αγόρασε.

Η ραγδαία ανάπτυξη της Μαρμπέλλα και οι δωροδοκίες στον πρώην δήμαρχο της περιοχής καθώς και το εύρος των εμπλεκόμενων έχουν κάνει την υπόθεση αρκετά σημαντική στα μάτια των ισπανικών αρχών. Ο Χεσούς Ζιλ, ο οποίος πέθανε το 2004, έκτισε την αυτοκρατορία του επί δικτατορίας του Φράνκο και έγινε δήμαρχος της Μαρμπέλλα το 1991. Μετέτρεψε το μέρος από κοσμοπολίτικο ησυχαστήριο των σταρ του σινεμά σε μεγαλούπολη, δίνοντας παντού άδειες για ανέγερση κτιρίων και σπιτιών κατόπιν δωροδοκίας.  Το 2002 καταδικάστηκε και φυλακίστηκε και απεβίωσε στη φυλακή το 2004.

Αρχικά ύποπτος ήταν ο 007, ο οποίος πριν από δυο χρόνια αναγκάστηκε να απαντήσει σε 73 ερωτήσεις αναφορικά με την υπόθεση και κρίθηκε αθώος. Μετά την αθώωση του, οι ισπανικές αρχές έστρεψαν το βλέμμα τους στη σύζυγο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ίδια υπόθεση θα κληθούν στο δικαστήριο συνολικά 17 άτομα, μεταξύ των οποίων ο πρώην δήμαρχος της πόλης αλλά και οι δικηγόροι που χειρίστηκαν την υπόθεση εκ μέρους των Κόνερι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.