ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παραλίγο να πνιγεί ο 10χρονος πρίγκιπας της Δανίας (φωτό)

Παραλίγο να πνιγεί ο 10χρονος πρίγκιπας της Δανίας (φωτό)

Το μικρό αγόρι παρασύρθηκε από ένα επικίνδυνο ρεύμα, στην Αυστραλία, αλλά ένας ναυαγοσώστης κατάφερε να επέμβει εγκαίρως. Αγνοώντας ότι εκείνη την ώρα έσωζε τον δεύτερο στην γραμμή διαδοχής του θρόνου της Δανίας, ο Νικ Μάλκολμ έτρεξε στο νερό, μόλις αντιλήφθηκε ότι το αγόρι αντιμετώπιζε πρόβλημα, σε παραλία στο Κουίνσλαντ.

Ο νεαρός κατάφερε να βγάλει τον Κρίστιαν στην ξηρά και να τον παραδώσει στους γονείς του, τον πρίγκιπα Φρέντερικ και την γεννημένη στην Αυστραλία πριγκίπισσα Μέρι. Οταν αργότερα τον ενημέρωσαν ότι αυτή ήταν η βασιλική οικογένεια της Δανίας, εκείνος αντέδρασε λέγοντας απλά «Α, οκ», σύμφωνα με την Telegraph.

Ο ναυαγοσώστης

Αν και πολλοί τον αποκάλεσαν ήρωα και τα διεθνή ΜΜΕ άρχισε να τον…. κυνηγούν, ο Νικ Μάλκολμ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το συμβάν. Η οικογένεια των γαλαζοαίματων με τα τρία τους παιδιά κάνουν διακοπές στο Κουίνσλαντ και στη συνέχεια θα βρεθούν στην Τασμανία, για να επισκεφθούν την οικογένεια της πριγκίπισσας.

Η 43χρονη Μέρι Ντόναλντσον έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας όταν γνώρισε τον πρίγκιπα- και μελλοντικό σύζυγό της- σε ένα μπαρ, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων του Σίδνεϊ, το 2000.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.