ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Της πήραν το στέμμα από τα χέρια: Τι συνέβη όταν ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την λάθος Μις Υφήλιο (vid)

Της πήραν το στέμμα από τα χέρια: Τι συνέβη όταν ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την λάθος Μις Υφήλιο (vid)

Υπήρξαν δύο ολόκληρα λεπτά το βράδυ της Κυριακής κατά τα οποία η Μις Κολομβία, Ariadna Gutierrez, γιόρταζε το γεγονός πως είχε νικήσει στα καλλιστεία Μις Υφήλιος 2015. Με δάκρυα στα μάτια και ένα διαμαντένιο στέμμα να στολίζει το κεφάλι της, χαιρετούσε χαμογελώντας το κοινό ενώ κρατούσε σφιχτά στο χέρι τη σημαία της χώρας της.

Ξαφνικά όμως οι εορτασμοί της Gutierrez διακόπηκαν, όταν ο παρουσιαστής της βραδιάς, Steve Harvey, την πλησίασε αμήχανα και είπε πως είχε κάνει ένα μεγάλο λάθος και είχε ανακοινώσει ως νικήτρια την λάθος υποψήφια. Η πραγματική Μις Υφήλιος ήταν, στην πραγματικότητα, η Μις Φιλιππίνες, Pia Wurtzbach.

«Εμ, πρέπει να σας ζητήσω συγγνώμη», είπε ο Harvey στο κοινό που ακόμα χειροκροτούσε, εμφανώς αναστατωμένος. «Η πρώτη υποψήφια είναι η Κολομβία. Η Μις Υφήλιος 2015 είναι οι Φιλιππίνες».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κυκλοφόρησε και το οποίο καταγράφει τη στιγμή, τα λεπτά που ακολούθησαν μετά τη διευκρίνηση του Harvey ήταν γεμάτα από απόλυτη σύγχυση και σοκ.

Η Wurtzbach, εμφανώς σαστισμένη, προχώρησε προς το κέντρο της σκηνής, μην έχοντας καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Όταν βρέθηκε ξανά κάτω από το φως του προβολέα στάθηκε δίπλα στην Gutierrez, η οποία φορούσε ακόμα το στέμμα, για αρκετά άκρως αμήχανα λεπτά, με τις δυο τους να μην ξέρουν τι να κάνουν.

«Ακούστε παιδιά, αφήστε με λίγο να αναλάβω το θέμα», είπε ο Harvey στο κοινό έπειτα από μια άβολη σιωπή που θα μπορούσε κάλλιστα να μπει στο top5 των πιο άβολων στιγμών στην ιστορία. «Αυτό ακριβώς έγραφε η κάρτα. Θα αναλάβω προσωπικά την ευθύνη. Ήταν δικό μου λάθος. Ένα τρομερό λάθος».

Αμέσως μετά, η πρώην Μις Υφήλιος πήρε το στέμμα από το κεφάλι της Μις Κολομβίας και το απόθεσε στο κεφάλι της Μις Φιλιππίνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.