ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ναταλία Βοδιάνοβα: Το 24ωρο ενός από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου! [φωτό]

Ναταλία Βοδιάνοβα: Το 24ωρο ενός από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου! [φωτό]

Στα 33 της χρόνια η Ναταλία Βοδιάνοβα έχει κατακτήσει όλες τις πασαρέλες του κόσμου, έχει φιγουράρει στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών και έχει συνεργαστεί με τους διασημότερους οίκους μόδας. Είναι το πέμπτο κατά σειρά πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου, φιλάνθρωπος και μητέρα τεσσάρων παιδιών.  

Το 2004, ιδρύει τον Naked Heart Foundation, πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στόχο έχει τη στήριξη οικογενειών που μεγαλώνουν παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Όμως το έργο της δεν τελειώνει εκεί. Το επιχειρηματικό της δαιμόνιο επεκτάθηκε φέτος και στον κόσμο της τεχνολογίας. Έχοντας πάντα κατά νου ανθρώπους και παιδιά που έχουν ανάγκη η Ναταλία ξεκίνησε το Elbi.

Πρόκειται για μια εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα που επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να  δωρίσουν μικρά χρηματικά ποσά για καλό σκοπό σε συνεργασία με οργανισμούς και φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Πίσω από το όνομα της εφαρμογής που σημαίνει «Little Big» (LB) κρύβεται μεγάλη φιλοσοφία που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη της εφαρμογής να κάνει μεγάλα πράγματα κάνοντας μικρή προσπάθεια.

Πίσω από το μεγάλο αυτό πρότζεκτ εκτός από την Ναταλία βρίσκονται μεγάλα ονόματα όπως: Jimmy Wales (ιδρυτή της Wikipedia), Michael Birch (ιδρυτής της Bebo), η Arianna Huffington (Huffington Post), σχεδιάστρια Diane von Furstenberg, και Brent Hoberman (συνιδρυτής της Lastminute.com και Made.com).

Το Business Insider παρακολούθησε μια τυπική μέρα του διάσημου μοντέλου που προσπαθεί μέσα σε ένα 24ωρο να χωρέσει την μητρότητα, το μόντελινγκ και τη φιλανθρωπία αλλά και τον νέο της έρωτα με τον οποίο απέκτησε το τέταρτο παιδί της, τον Αντουάν Αρνό, γιο του ιδρυτή του διάσημου οίκου Louis Vuitton, Μπερνάρ Αρνό.

Το 33χρονο μοντέλο, που ήταν παντρεμένη επί 10 χρόνια με το δισεκατομμυριούχο γόνο αριστοκρατικής οικογένειας Τζάστιν Πόρτμαν, έχει αποκτήσει μαζί του 3 παιδιά: τον Λούκα, την Νέβα και τον Βίκτορ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.