ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η απάντηση της Μις Κολομβία μετά την γκάφα στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος: “Ήταν το πεπρωμένο” [βίντεο]

Η απάντηση της Μις Κολομβία μετά την γκάφα στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος: “Ήταν το πεπρωμένο” [βίντεο]

Μπορεί να άργησε λίγο, ωστόσο, η Μις Κολομβία, Αριάντνα Γκουτιέρεζ, η γυναίκα η οποία πρωταγωνίστησε άθελά της σε μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές στην ιστορία του θεσμού «Μις Υφήλιος», «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε, μέσα από τα social media, για την εμπειρία αυτή που την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Η  Αριάντνα έκανε την Tρίτη μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία εξηγεί το πώς ένιωσε για όλα όσα έλαβαν χώρα στον διαγωνισμό ομορφιάς, όταν ο παρουσιαστή του φετινού διαγωνισμού ««Μις Υφήλιος» ανακοίνωσε λάθος νικήτρια.

«Μετά την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία», έγραψε η 21χρονη καλλονή και ευχαρίστησε όλους όσοι της έστειλαν τα δικά τους μηνύματα, θέλοντας να της συμπαρασταθούν.

«Είμαι τόσο τυχερή που έχω αυτή την υποστήριξη, όχι μόνο από την χώρα μου αλλά από ολόκληρο τον κόσμο. Το πεπρωμένο σας είναι γραμμένο και το δικό μου πεπρωμένο ήταν αυτό. Κατάφερα να φέρω χαρά στην χώρα μου, αφού έγινα η “Μις Υφήλιος” έστω και για λίγα λεπτά», ήταν το μήνυμα της 21χρονης.

Μάλιστα, η Γκουτιέρεζ έστειλε και ένα μήνυμα προς τη νικήτρια του διαγωνισμού, τη Μις Φιλιππίνες.

«Θέλω να συγχαρώ τις Φιλιππίνες για τη νέα τους “Μις Υφήλιο”. Η ευτυχία που πρέπει να νιώθετε πρέπει να είναι τεράστια. Η ζωή συνεχίζεται και στο μέλλον θα καταλάβουμε για ποιον λόγο συμβαίνουν κάποια πράγματα», έγραψε.

Η στιγμή της λάθος στέψηςΗ ανάρτηση της Μις Κολομβία στο Instagram

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.