ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Είχαν και οι διάσημοι τις κακές στιγμές τους το 2015! (βίντεο)

Είχαν και οι διάσημοι τις κακές στιγμές τους το 2015! (βίντεο)

8 διάσημοι είχαν τις χειρότερες αντιδράσεις on camera με αποτέλεσμα να προκαλέσουν άφθονο γέλιο και τα βιντεάκια τους να γίνουν viral.

Η θεϊκή τούμπα της Taylor Swift, η αντίδραση της Anne Hathaway όταν είδε την Mariah Carey, το τρομακτικό ύφος της Selena Gomez και άλλα τέτοια περίεργα περιστατικά, μας έκαναν να τους αγαπήσουμε περισσότερο, μαζί με τις αδυναμίες τους.

Η Selena Gomez βάζει τις φωνές , όταν ξεπροβάλλει μέσα από ένα μεγάλο κουτί, ένας άντρας ντυμένος Taylor Swift.

Η Taylor Swift πέφτει κάτω από τον φόβο της, όταν την τρομάζει η Helen Degeneres (μόνο εκείνη θα μπορούσε να αντιδράσει έτσι).

O Andrew Garfield διαβάζει σαρκαστικά σχόλια που έχουν κάνει για τον ίδιο (2:57λ.) και αντιδρά με τον πιο περίεργο και κουλ τρόπο.

Η Αnne Hathaway βλέπει από κοντά το μεγάλο της είδωλο, Mariah Carey, και τα χάνει την ώρα που δίνει συνέντευξη on camera.

H Diane Keaton βλέπεις τον Justin Bieber και κάνει σαν 17χρονη φαν-«bielieber».

O Ryan Gosling δεν μπόρεσε να μείνει σοβαρός σε θεατρικό σκετσάκι, καθώς τον έπιασε νευρικό γέλιο.

Η στιγμή που ο Jimmy Fallon κυλιέται στο πάτωμα, όταν καταλαβαίνει πως είχε χάσει την ευκαιρία να βγει ραντεβού με της Nicole Kitman.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.