ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα εντυπωσιακά φορέματα που έβαλε η Α. Ηλιάδη για να φωτογραφηθεί με τον Σάββα και τα παιδιά της! (φωτό)

Τα εντυπωσιακά φορέματα που έβαλε η Α. Ηλιάδη για να φωτογραφηθεί με τον Σάββα και τα παιδιά της! (φωτό)

Με τον σύντροφό της Σάββα Γκέντσογλου και τα δύο της παιδιά φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό! η Αγγελική Ηλιάδη.

Το ζευγάρι που είναι ήδη δυόμιση χρόνια μαζί μίλησε για την σχέση του, αλλά και για το πως άλλαξε τη ζωή τους ο ερχομός του απιδιού τους.

Η τραγουδίστρια, σε γιορτινό κλίμα, φωτογραφήθηκε με δύο εντυπωσιακά φορέματα. Μία κόκκινη τουαλέτα και ένα μίνι πράσινο φόρεμα που τόνιζε το καλογυμνασμένο της σώμα.

Πόσο άλλαξε τη ζωή σας ο ερχοµός του γιου σας;

Σάββας: Η αλήθεια είναι ότι η ζωή µου, ως προς την καθηµερινότητά µου, δεν έχει αλλάξει και πολύ. Έχουµε µοιράσει µε την Αγγελική πολύ καλά τα πάντα σχετικά µε το µωρό και έτσι ο καθένας έχει τον χώρο και τον χρόνο του. Αυτό που έχει αλλάξει σε µεγάλο βαθµό είναι το πώς σκέφτοµαι πλέον. Ό,τι κι αν θέλω να κάνω µπαίνει σε δεύτερη µοίρα.

Αγγελική: Παρόλο που την εµπειρία της µητρότητας την είχα ζήσει δέκα χρόνια πριν, όταν ήρθε στον κόσµο ο γιος µου Μπάµπης, νοµίζω ότι είχα περισσότερο άγχος. Όταν γίνεσαι µητέρα στα 25 σου, όπως συνέβη την πρώτη φορά, έχεις άλλο τρόπο σκέψης. Είσαι πιο χαλαρή, πιο ανέµελη και λιγότερο συνειδητοποιημένη. Την πρώτη φορά οι εννέα μήνες πέρασαν χωρίς να καταλάβω καλά καλά τις αλλαγές που συνέβαιναν στο σώµα µου και πόσο µεγάλο είναι αυτό που µου συµβαίνει.

Ποιος είχε περισσότερο άγχος; Ο Σάββας ή εσύ;

Αγγελική: ∆ε θα το χαρακτήριζα «άγχος». Όλοι οι µπαµπάδες δεν µπορούν να αντιληφθούν ακριβώς τι γίνεται, γιατί δεν βιώνουν την αλλαγή στο σώµα τους. Εκεί που συνειδητοποιούν αυτό που συμβαίνει είναι όταν ο γιατρός τούς δίνει ξαφνικά το παιδί στην αγκαλιά. Τότε καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.