Η σαγηνευτική Έλλη Στάη ποζάρει ολόγυμνη για εξώφυλλο περιοδικού (φωτό)

Η σαγηνευτική Έλλη Στάη ποζάρει ολόγυμνη για εξώφυλλο περιοδικού (φωτό)

Κοιτάζοντας κατευθείαν στο φακό, χωρίς το παραμικρό σύμπλεγμα, η Ελλη Στάη έκανε την απόλυτη χριστουγεννιάτικη έκπληξη στο κοινό: Φωτογραφήθηκε γυμνή για το «naked issue» του περιοδικού DownTown, για το αφιέρωμα στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το AIDS. Σε αυτό το ειδικό τεύχος, η Έλλη Στάη και 57 ακόμη Έλληνες, σύμφωνα με το σλόγκαν του DownTown, «γδύνονται για να θυμίσουν ότι ο HIV είναι ακόμα εκεί έξω. Μη φοβάσαι την αγάπη, προφυλάξου από την άγνοια».

Στα 61 της χρόνια, η Ελλη Στάη διατηρεί εμφανώς την έντονα θηλυκή σαγήνη και την λάμψη που εκπέμπει μια γυναίκα που προτιμά να μην ζει με αυταπάτες.

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας μιλά για τις άνωθεν παρεμβάσεις οι οποίες έχουν γίνει κατά καιρούς στον δημόσιο λόγο της και επί της ουσίας στις απόπειρες λογοκρισίας που έχει δεχτεί η ίδια. Ευκαιρίας δοθείσης, η Ελλη Στάη αποκαλύπτει ότι ετοιμάζει την επιστροφή της στα τηλεοπτικά πράγματα, αλλά, όπως λέει αινιγματικά « με έναν άλλο τρόπο, που επεξεργάζομαι στο μυαλό μου. Είμαι πλέον σε άλλη φάση ζωής. Είμαι πολύ πιο ανεξάρτητη, δεν θα καθίσω να διαπραγματεύομαι κάθε μέρα την άποψή μου κόντρα σε συγκεκριμένα πλαίσια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, σε κρατικά και ιδιωτικά κανάλια. Ξέρω τις παθογένειες των καναλιών που υπάρχουν σήμερα και δεν θέλω να ενταχθώ σε αυτά πια. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου και δεν μπορούν να με αντέξουν κιόλας».

Σχετικά με τις αντιδράσεις που ενδεχομένως προκαλέσει η τολμηρή της φωτογράφηση στο DownTown, η Έλλη Στάη δηλώνει ότι «υπολογίζω πολύ τη γνώμη των άλλων όταν είναι καλοπροαίρετη. Η κακοπροαίρετη κριτική πάλι, δεν με αφορά καθόλου. Έχω συνηθίσει πια τα αρνητικά σχόλια και δεν με επηρεάζουν. Εδώ έχω δεχθεί bulling επειδή έχω πολιτική άποψη, σε αυτά θα κολλήσω; Όπως έχω δεχθεί bulling και για την ηλικία μου, ότι μεγάλωσα. Για μένα όλα αυτά είναι απίστευτοι ρατσισμοί και δεν με αφορούν καθόλου. Έχω επιχειρήματα για την κάθε επιλογή μου, τα οποία προσθέτω στα επιχειρήματα μιας ολόκληρης κοινωνίας».

Όσο για το «επίμαχο» θέμα της ηλικίας της, η κα Στάη λέει απλώς ότι «δεν έχω κανέναν λόγο να την κρύψω. Με ένα google search μπορεί να τη βρει όποιος θέλει. Είμαι λοιπόν δημόσια εκτεθειμένη. Πρέπει να είσαι βλάκας για να δηλώνεις ψεύτικη ηλικία ή να λες ‘είμαι όσο φαίνομαι’, όταν αυτή είναι σε όλους γνωστή. Είμαι 61 χρόνων και φαίνομαι όσο νομίζετε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.