ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Παπακαλιάτης και τα… αδέλφια του- Φίλιππος, Στέφανος και Νάρα (φωτό)

Ο Παπακαλιάτης και τα… αδέλφια του- Φίλιππος, Στέφανος και Νάρα (φωτό)

Μπορεί εμείς να γνωρίζουμε τον έναν αλλά υπάρχουν και άλλοι Παπακαλιάτηδες… Και μια δεσποινίς Παπακαλιάτη. Ποια είναι τα τρία αγαπημένα αδέλφια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη; 

Φίλιππος, Χριστόφορος, Νάρα, Στέφανος. Φίλιππος και Χριστόφορος από τον πρώτο γάμο του πατέρα Παπακαλιάτη με την Βίλλυ Μαλάμη, Στέφανος και Νάρα από το δεύτερο γάμο του πατέρα Παπακαλιάτη με την Σουζάνα. Τέσσερα αδέλφια ιδιαίτερα δεμένα μεταξύ τους.

H Σουζάνα Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την μητέρα του Βίλυ και τον πατέρα του 

Φίλιππος Παπακαλιάτης 

Οι δυο τους μοιάζουν αρκετά και έχουν μεταξύ τους μια σχέση λατρείας.Η σχέση του γνωστού ηθοποιού με τον αδελφό του είναι πολύ ουσιαστική, καθώς μεγάλωσαν μαζί και ήρθαν πολύ κοντά αμέσως μετά τον χωρισμό των γονιών τους. Τα δύο αδέλφια μοιάζουν πολύ και εμφανισιακά με τον Φίλιππο να είναι γόης από μικρός. Πάντως, ο μεγάλος αδελφός της οικογένειας Παπακαλιάτη έχει προσφέρει στα υπόλοιπα παιδιά το καλύτερο δώρο που δεν είναι άλλο από το πρώτο τους… ανιψάκι!

Νάρα Παπακαλιάτη

Ενα κορίτσι νέο, με όνειρα και αγάπη για τη μόδα το οποίο σχεδιάζει ρούχα και προσπαθεί να κάνει τα πρώτα δικά του επαγγελματικά βήματα στο χώρο της μόδας, χωρίς να χρησιμοποιήσει ούτε για μια στιγμή την τεράστια αναγνωρισιμότητα του αδελφού της. 

Στέφανος Παπακαλιάτης 

Ο μικρότερος της οικογένειας και ο μόνος ο οποίος παραμένει στην Κρήτη εργαζόμενος στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Η οικογένεια Παπακαλιάτη διατηρεί ένα τουριστικό γραφείο στο κέντρο του Ηρακλείου, καθώς και αντιπροσωπία αυτοκινήτων γνωστής μάρκας στην κεντρική και ανατολική Κρήτη. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.