Εξαλλος ο Ράσελ Κρόου με αεροπορική εταιρεία- Έριξε «πόρτα» στα πατίνια του! (φωτό)

Εξαλλος ο Ράσελ Κρόου με αεροπορική εταιρεία- Έριξε «πόρτα» στα πατίνια του! (φωτό)

Έξω φρενών έγινε ο Ράσελ Κρόου με γνωστή αεροπορική εταιρεία. Ο λόγος…είναι, κατά τον ίδιο, «γελοίος», αλλά κατά την εταιρεία «πολύ σοβαρός».  Δεν επέτρεψαν στα παιδιά του να πάρουν μαζί τους στην πτήση από το Σίδνεϋ στην παραθαλάσσια Coffs Harbour-όπου θα περνούσαν τις γιορτές- τα ολοκαίνουργια πατίνια τους.

Δεν πρόκειται όμως, για τυχαία πατίνια, αλλά για νέα gadget τελευταίας τεχνολογίας.

Αυτό που δεν γνώριζε ο διάσημος ηθοποιός είναι ότι μια σειρά από αεροπορικές εταιρείες είχαν ήδη βγάλει…απαγορευτικό για λόγους ασφαλείας. Θεωρήθηκε ότι η μπαταρία από λίθιο που έχουν τα συγκριμένα υπερσύγχρονα πατίνια κρύβει κινδύνους πυρκαγιάς.

Ο Κρόου «έκραξε» την εταιρεία και από το twitter αλλά σχεδόν αμέσως του απάντησε από τον επίσημο λογαριασμό της και η εταιρεία εξηγώντας του τους λόγους ασφαλείας. Ο «Μονομάχος» όμως, δεν παρέδωσε τα όπλα. Πέρασε σε δεύτερο γύρο επίθεσης, αφού, όπως ισχυρίστηκε, έπρεπε να γνωρίζει τις απαγορεύσεις από την ώρα που αγόρασε εισιτήρια…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλλον εξηγεί στον γιο του γιατί πρέπει να αποχωριστεί το πατίνι του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.