Ο Γιάννης Βαρδής θα γίνει μπαμπάς- Ποια είναι η σύντροφός του (φωτό)

Ο Γιάννης Βαρδής θα γίνει μπαμπάς- Ποια είναι η σύντροφός του (φωτό)

Ο Γιάννης Βαρδής και η σύντροφός του Νατάσα Σκαφιδά θα περάσουν τα πιο ωραία Χριστούγεννα της ζωής τους, καθώς μόλις ανακάλυψαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Περιμένουμε κοριτσάκι», αποκάλυψε ο Γιάννης Βαρδής στη συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό, και συμπλήρωσε: «Πάντα κορίτσι είχα στο μυαλό μου. Ίσως μετά την απώλεια του πατέρα μου να ήθελα αγόρι. Αλλά μια ζωή με κορίτσι με φανταζόμουν. Αισθάνομαι πολύ ωραία, θέλω πολύ να το ζήσω, θέλω να είμαι εκεί στην κάθε στιγμή, να είμαι πάντα παρών, παντού, στο οτιδήποτε».

Όσο για την πιο δυνατή στιγμή της εγκυμοσύνης της συντρόφου του; Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο πρώτος υπέρηχος. Η στιγμή που ακούς πρώτη φορά την καρδιά του μωρού σου. Είναι πολύ συγκινητικό!».

Ο ίδιος παρόλο που δεν μετρά πολύ καιρό με τη σύντροφό του, μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για εκέινη «Είναι ένας πολύ αγνός άνθρωπος, με πραγματική αγάπη μέσα του. Επειδή έχει περάσει κάποιες δυσκολίες και εκείνη στη ζωή της, έχει ωριμάσει πριν την ώρα της. Θέλω να της προσφέρω πραγματικά όλα όσα της αξίζουν».

«Δεν το έχουμε αναλύσει τόσο πολύ ακόμα ούτε έχουμε προγραμματίσει τίποτα! Κάποια στιγμή όμως θα παντρευτούμε γιατί θεωρώ ότι είναι ο άνθρωπός μου», αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύουν να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.