ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό εγκαινίασε τσίρκο (φωτό)

Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό εγκαινίασε τσίρκο (φωτό)

Η πριγκήπισσα Στεφανί του Μονακό δεν σταματάει να μας εκπλήσσει. Στις 12 Ιανουαρίου εγκαινίασε το 40ό Φεστιβάλ Τσίρκου του Μονακό και φωτογραφήθηκε με τους ήρωές του.

Η κόρη του Πρίγκηπα Ρενιέ και της Γκρέης Κέλυ δεν έκρυψε ποτέ το πάθος της για το τσίρκο.

Η Στεφανί είχε ερωτικό δεσμό με τον Πολ Μπελμοντό, τον Αντονι Ντελόν κ.α ενώ το 1992 παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.

Το 1988 γέννησε ένα ακόμη παιδί, αγνώστου πατρός.

Το 2001 κάνει σχέση με τον παντρεμένο εκπαιδευτή ελεφάντων  Franco Knie και μετακομίζει με τα τρία της παιδιά στο τσίρκο. Επέστρεψε στο Μονακό έναν χρόνο αργότερα.

Το 20034 παντρεύτηκε τον Πορτογάλο ακροβάτη Adans Lopez Peres, ο οποίος εργαζόταν στο ίδιο τσίρκο αλλά πήραν διαζύγιο έναν χρόνο αργότερα.

Οι τελευταίες εμφανίσεις της Στεφανί απαγοητεύουν όσους την ήξεραν δροσερή και πικάντικη. Το 2015 εμφανίστηκε δίπλα στον αδελφό της με αχτένιστη μαλλιά, πιασμένα με λαστιχάκι, τρομακτικές ρυτίδες σαν να επρόκειτο για μια γυναίκα που έχει εντελώς εγκαταλείψει τον εαυτό της και εμφανή σημάδια ψυχολογικής κατάπτωσης, αυτή ήταν η εικόνα που θέλησε να δώσει η άλλοτε λαμπερή πριγκήπισσα.

Σήμερα, σε ηλικία 48 ετών, η Στεφανί, μητέρα δύο παιδιών, ασχολείται αποκλειστικά με φιλανθρωπίες και την οργάνωσή της εναντίον του ΑIDS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.