ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καρολίν Φλέμινγκ: Η σέξι βαρόνη που έγινε μοντέλο (φωτό)

Καρολίν Φλέμινγκ: Η σέξι βαρόνη που έγινε μοντέλο (φωτό)

Μοντέλο, μητέρα, επιχειρηματίας και πρώην βαρόνη. Η Καρολίν Φλέμινγκ του γένος Luel-Brockdorff είναι μια από τις πλουσιότερες κοσμικές της Ευρώπης, ανήκει στη βασιλική οικογένεια της Δανίας και η περιουσία αγγίζει τα 400 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πλούτος της δεν προέρχεται μόνο από την οικογένεια της αλλά οφείλεται και στον πλούσιο διαζύγιο της με τον Rory Fleming, ανιψιό του συγγραφέα και δημιουργού του Τζέιμς Μποντ, Ian Fleming.

Αν και χώρισαν το 2008 η Καρολίν έχει κρατήσει το επίθετο του συζύγου της μια και έχασε τον τίτλο της βαρόνης όταν παντρεύτηκε έναν «κοινό θνητό».

Αν και κληρονόμησε μια τεράστια περιούσια η Καρολίν έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από το όνομα της μετατρέποντας το σε ένα brand που «γεννά» ασταμάτητα χρήματα.

Το Business Insider  «ρίχνει» μια ματιά στη ζωή μιας  πλούσιας, επιτυχημένης και πανέμορφης γυναίκας που αυτοχαρακτηρίζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ως «μητέρα και επιχειρηματίας».

Γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου το 1975 και έχει μια αδελφή την Louise Eleonora Kathleen Luel-Brockdorff. Μεγάλωσε στο Κάστρο Valdemar, το οποίο χτίστηκε το 1640 για τον πρίγκηπα Valdemar, γιο του Christian IV και Kirstine Munk.

Σήμερα ζει στο Λονδίνο, αλλά μεταξύ του 2003 και του 2011 ήταν ιδιοκτήτρια του κάστρου στο οποίο μεγάλωσε. Ο πατέρας της Baron Niels Luel-Brockdorff, η μητέρα της βαρόνη Margaretha Juel-Brockdorff και η υπόλοιπη οικογένεια συνεχίσουν ακόμα και σήμερα να ζουν εκεί.

Αν και 41 ετών η πρώην βαρόνη συνεχίζει να ανήκει στο πρακτορείο μοντέλων Unique Models agency, το οποίο εδρεύει στην Κοπεγχάγη. Έχει δημοσιεύσει δύο best-seller βιβλία μαγειρικής στα δανικά. Το ένα ονομάζεται «Baronessen går i køkkenet» που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Η βαρόνη στην κουζίνα».

Απο το 2009, διατηρεί σχέση με τον ποδοσφαιριστή Nicklas Bendtner τον οποίο περνά 13 ολόκληρα χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.