Σε ποιους θα πάνε τα 181 εκατ. ευρώ της κληρονομιάς του Ντέιβιντ Μπόουϊ (φωτό)

Σε ποιους θα πάνε τα 181 εκατ. ευρώ της κληρονομιάς του Ντέιβιντ Μπόουϊ (φωτό)

181 εκατομμύρια ευρώ σε ακίνητη περιουσία και μετρητά θα μοιραστούν οι τρεις κληρονόμοι του Ντέιβιντ Μπόουϊ. Πρόκειται για την σύζυγο του Ιμάν, και την κόρη τους, την 15χρονη Λέξι, καθώς και τον γιο του Μπόουϊ από τον πρώτο του γάμο με την Άντζι Μπάρνετ, τον σκηνοθέτη, Ντάνκαν Τζόουνς.

Σύμφωνα με τους «Sunday Times» η περιουσία του ανέρχεται σε 181 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει δύο πολυτελή διαμερίσματα στην Νέα Υόρκη και μία βίλα σε νησάκι της Καραϊβικής. Οι τρεις κληρονόμοι κληρονομούν τα έσοδα από τις πωλήσεις των δίσκων καθώς και τα έσοδα από την έκθεση «David Bowie is» στ Λονδίνο.

Με την Ιμάν και την κόρη τους Λέξι

Με τον γιο του, Ντάνκαν Τζόουνς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.