Σκάνδαλο στο Hollywood: H υποψηφιότητα ποιας star είναι… ψέμα; (βίντεο)

Σκάνδαλο στο Hollywood: H υποψηφιότητα ποιας star είναι… ψέμα; (βίντεο)

Και αφού ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των βραβείων Oscar, με τις οποίες διαφωνούμε σε αρκετά σημεία αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση, άρχισαν όπως ήταν φυσικό τα παρατράγουδα, ενώ φτάσαμε ήδη στο σημείο να αμφισβητείται η υποψηφιότητα μιας μεγάλης star.

Αναφερόμαστε σε αυτή της Lady Gaga, η οποία είναι υποψήφια για το Oscar καλύτερου τραγουδιού με το «Til It Happens To You», το οποίο φυσικά, όπως όλοι πίστευαν μέχρι στιγμής έγραψε η ίδια!

3004BA6300000578 3399409 image a 85 1452781612580 10263 304BC99E00000578 3404648 image m 110 1453111238784 e860b

Κι όμως, μόλις χθες το σκηνικό άλλαξε, με τις αναρτήσεις της Linda Perry, μουσικός και στιχουργός, να ισχυρίζεται ότι στο συγκεκριμένο τραγούδι η Gaga έγραψε… μόλις ένα στίχο, και ότι κανονικά η υποψηφιότητα θα έπρεπε να δοθεί στην αληθινή δημιουργό του κομματιού την Diane Warren!

Διευκρίνισε βέβαια ότι είναι τεράστια φαν της mother-monster, αλλά ότι δε θεωρεί δίκαιο να παίρνει εκείνη τα εύσημα για τη δουλειά που έχουν κάνει άλλοι. Πάντως αν τελικά δεν κερδίσει η Lady Gaga γίνεται να το πάρει το αγαλματίδιο ο Weeknd με το «Earned it»;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.