ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Μπράντ Πιτ μπαίνει ξανά στη ζωή της Τζένιφερ Άνιστον!

Ο Μπράντ Πιτ μπαίνει ξανά στη ζωή της Τζένιφερ Άνιστον!

Όπως φαίνεται ο Μπραντ Πιτ  «μπαίνει» ξανά στην ζωή της Τζένιφερ Άνιστον. Αλλά αυτή τη φορά ο λόγος φαίνεται να είναι αυστηρά επαγγελματικός …

Κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό, φήμες στο Χόλιγουντ ότι ο Μπράντ Πιτ θέλει να συνεργαστεί με τον Τζάστιν Θερού και του έκανε πρόταση για  ταινία. Ο πρώην σύντροφος της Άνιστον θαυμάζει το ταλέντο του νυν και θέλει να τον κάνει πρωταγωνιστή στη νέα του ταινία.

Ο Πιτ θεωρεί πως μία τέτοια συνεργασία θα είναι εξαιρετικά δημιουργική και μπορεί να οδηγήσει σε υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φημολογείται ήδη όμως ότι η Άνιστον δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με αυτή την πρόταση. Μάλλον ο Θερού δε θα καταφέρει να πάρει την απόφαση μόνος του χωρίς την έγκριση της συζύγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.