Στέφανι Σεϊμούρ: Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένη (φωτό)

Στέφανι Σεϊμούρ: Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένη (φωτό)

Μία… επίσκεψη στο κρατητήριο έκανε η Στέφανι Σεϊμούρ, η οποία συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένη στο Κονέκτικατ.

Το πρώην τοπ μόντελ είχε καταναλώσει τόσο αλκοόλ, που δεν μπορούσε ούτε να σταθεί στα πόδια της, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ενώ αρνήθηκε να περάσει από τα συνήθη τεστ νηφαλιότητας.

Η αστυνομία κλήθηκε στην έξοδο ενός αυτοκινητόδρομου, όταν η 47χρονη έριξε το Land Rover της σε ένα άλλο όχημα, που βρισκόταν σε πινακίδα «Stop». Ο αξιωματούχος που έφτασε στο σημείο αντιλήφθηκε αμέσως μία «έντονη οσμή αλκοόλ» που προέρχονταν από την Σεϊμούρ, σύμφωνα με την αναφορά του.

«Μετά από 6-7 φορές που της ζητήσαμε την άδεια κυκλοφορίας, την ασφάλεια και το δίπλωμα, κατάφερε τελικά να ψάξει στην τσάντα της και έδωσε το δίπλωμα και μία πιστωτική κάρτα», ανέφερε ακόμη ο αστυνομικός.

Ο ίδιος παρατήρησε τα κόκκινα μάτια της Σεϊμούρ και της ζήτησε να βγει από το όχημα, για να κάνει τα συνήθη τεστ νηφαλιότητας, αλλά παρατήρησε ότι δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Το πρώην μοντέλο αρνήθηκε να περάσει από τεστ και συνελήφθη.

Αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 500 δολαρίων και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις αρχές Φεβρουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένη η Στέφανι Σεϊμούρ -Δεν μπορούσε ούτε να σταθεί
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.