ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ευαγγελία Αραβανή: “Θα μπορούσα να είμαι με έναν άνδρα των 700 ευρώ”

Ευαγγελία Αραβανή: “Θα μπορούσα να είμαι με έναν άνδρα των 700 ευρώ”

H Ευαγγελία Αραβανή θα είναι η επόμενη παρουσιάστρια του X-Factor στην ελληνική τηλεόραση και λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της δεν δίστασε να μιλήσει για τον πρόσφατο χωρισμό της αλλά και για τις αντιλήψεις που έχει ως ελεύθερη γυναίκα.

Μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα, η Ευαγγελία Αραβανή δήλωσε πως απολαμβάνει την ελευθερία μετά το χωρισμό της με τον Γιώργο Μελισσανίδη και αποκαλύπτει τι πρέπει να έχει ένας άνδρας για να την κερδίσει. 

«Απολαμβάνω την ελευθερία μου και με βρίσκει σε μια πολύ δημιουργική περίοδο από επαγγελματικής άποψης. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω να δώσω τα πάντα στη δουλειά μου κι εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει πολύς χρόνος για τα προσωπικά μου», δήλωσε στη συνέντευξή της και απάντησε στο ερώτημα για το αν υπάρχει συνταγή προς τους άνδρες ώστε να την κερδίσουν.

«Σίγουρα δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στάνταρ που πρέπει να έχει ένας άνδρας. Έχει να κάνει με τον τρόπο θα σε προσεγγίσει ο άλλος, αν και μεταξύ μας οι άνδρας γενικά δεν σε προσεγγίζουν εύκολα…», απάντησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πανέμορφο μοντέλο δεν δίστασε να απαντήσει και αν θα μπορούσε μπορούσε να είναι με έναν άνδρα που παίρνει μισθό 700 ευρώ; «Ναι θα μπορούσα, γιατί δουλεύω, βγάζω τα δικά μου λεφτά και δεν έχω ανάγκη κανέναν πλούσιο άνδρα για να με συντηρεί οικονομικά. Άσε που αν καθόμουν όλη μέρα στο σπίτι θα τρελαινόμουν. Το θέμα πάντως είναι πως ασχέτως αν βγάζει 700 ευρώ ή 7.000 ευρώ τον μήνα, να ξέρει να συμπεριφερθεί σωστά στη γυναίκα που έχει δίπλα του»,δήλωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.