Η Σοφία Λόρεν στα 82 της μοντέλο για τους Dolce & Gabbana [φωτό, βίντεο]

Η Σοφία Λόρεν στα 82 της μοντέλο για τους Dolce & Gabbana [φωτό, βίντεο]

Μπροστά από τον φακό βρέθηκε για άλλη μια φορά η πανέμορφη Σοφία Λόρεν.

Η διάσημη ντίβα του Ιταλικού σινεμά υποδύεται την μητέρα πέντε γιων που ξεκινούν τις εργασίες αποκατάστασης στη Villa Valguanera, του αρχοντικού τους που βρίσκεται στη Σικελία.

Πρόκειται διαφήμιση της ανοιξιάτικης κολεξιόν του ιταλικού οίκου μόδας Dolce & Gabbana στο οποίο η ηθοποιός έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Την μουσική της διαφήμισης υπογράφει ο Ενιο Μορικόνε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.