ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Καρβέλας μετά τον χωρισμό με την Αννίτα- Τα προβλήματα υγείας που τον έχουν “διαλύσει”

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Καρβέλας μετά τον χωρισμό με την Αννίτα- Τα προβλήματα υγείας που τον έχουν “διαλύσει”

Ενός κακού μύρια έπονται. Σύμφωνα με πληροφορίες διαδικτυακής ιστοσελίδας, ο Νίκος Καρβέλας βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια. Συγκεκριμένα τα προβλήματα υγείας. όπως υψηλή πίεση και χοληστερίνη, έχουν προσθέσει ένα ακόμη… βάρος στην ψυχολογία του γνωστού μουσικού ο οποίος μετά από εντολή γιατρού θα πρέπει να περπατάει γύρω στα 5 χιλιόμετρα καθημερινώς.

Σύμφωνα με τα όσα έχει εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους του συγγενικού του περιβάλλοντος, η Αννίτα ήταν το μεγάλο του στήριγμα σε αυτή την διαδικασία και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φακός του περιοδικού You τούς είχε “τσακώσει” σε χαλαρές βόλτες.

Τα δυσάρεστα δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά της Σοφίας Καρβέλα, η οποία συνομιλεί καθημερινά με τον πατέρα της και προσπαθεί να τον ενθαρρύνει. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο, ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η Σοφία έχει αναλάβει ρόλο πυροσβέστη στην κρίση που έχει ξεσπάσει στον γάμο του συνθέτη με την Αννίτα Πάνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος και σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, η Σοφία Καρβέλα σκοπεύει να έρθει άμεσα στην Αθήνα ώστε να μεσολαβήσει για να μην χωρίσει το ζευγάρι αλλά και να σταθεί δίπλα στον πατέρα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.