ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Nέα μανία των χολιγουντιανών σταρ -Τα αποστεωμένα γόνατα (φωτό)

Nέα μανία των χολιγουντιανών σταρ -Τα αποστεωμένα γόνατα (φωτό)

Το συμβάν με την Angelina Jolie πριν λίγες μέρες, όπου κάτω από το κοντό μαύρο φόρεμα φαινόντουσαν τα μικροσκοπικά αδύνατα πόδια της, μας έκανε να θυμηθούμε κι άλλες celebrities, οι οποίες ναι μεν έχουν σώμα-λαμπάδα, αλλά τα γόνατά τους είναι αποκρουστικά.

Οι ηθοποιοί Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς παρ’ όλο που είναι γυμνασμένες και όχι υπερβολικά αδύνατες, έχουν τρομακτικά οστεώδη γόνατα.

Από την άλλη, διάσημα μοντέλα όπως η Κείτ Μος, η Αλέξα Τσάνγκ και η Theodora Richards είχαν από την αρχή της καριέρας του το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μιας και ήταν υπερβολικά αδύνατες.

«Κανείς δεν έχει από μόνος του, τόσο αδύνατα (και αδύναμα πόδια). Το να προεξέχει το κόκκαλο στο γόνατο είναι αποτέλεσμα κακομεταχείρησης του σώματος», επισημαίνει ο γιατρός Δρ. Ντέιβιντ Άστον. Το μοντέλο Theodora Richards (Το μοντέλο Lady Mary Charteris)

«Η σαρκοπενία γύρω από το συγκεκριμένο σημείο δεν συνδέεται πάντα με την ανορεξία, αλλά μπορεί να προκαλέσει σοβαρά μυοσκελετικά προβλήματα, όσο μεγαλώνουμε», συνεχίζει ο Ντέιβιντ. (H Donna Air)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, επειδή κάθε πρόβλημα έχει τις περισσότερες φορές τη λύση του, η τακτική γυμναστική όπως το τένις ή το περπάτημα, μπορεί να αυξήσουν τους μυς γύρω από τα γόνατα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.