ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Emily Ratajkowski και τα αγαπημένα της… μαγιό [φωτό]

Η Emily Ratajkowski και τα αγαπημένα της… μαγιό [φωτό]

Είναι μόλις 24 χρονών, όμορφη και ξέρει να παίζει καλά με το φακό. Αυτό «εκμεταλλεύεται» το μοντέλο και ηθοποιός Emily Ratajkowski και τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό με τις πόζες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάνοντας ηλιοθεραπεία ή απλώς δείχνοντας τα μαγιό της (και τα προσόντα της ταυτόχρονα) η νεαρή καλλονή με τους 4,6 εκατομμύρια followers στο Instagram ξέρει καλά το παιχνίδι των social media.

Απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ενίοτε και την πισίνα, βγάζει selfies, ποζάρει για να την βγάλουν οι φίλοι της ή ατενίζει τη θέα δείχνοντας πώς είναι η πίσω πλευρά του μαγιό της.

Και έτσι καταφέρνει να μαζέψει χιλιάδες likes και σχόλια και ίσως και κάποια χιλιάδες δολάρια στο λογαριασμό της μιας και το Instagram χρησιμοποιείται πλέον πολύ συχνά από τους celebrities ως μέσο διαφήμισης προϊόντων. Αυτό δεν φαίνεται να πτοεί βέβαια τους εκατομμύρια θαυμαστές της Ratajkowski που την βομβαρδίζουν με κολακευτικά σχόλια για το κορμί αλλά και το πρόσωπό της.

Παραλίες και εξωτικά μέρη, πισίνες και τροπικά δάση είναι μερικά από τα σημεία που βγάζει τις τολμηρές φωτογραφίες με το μαγιό της και «ρίχνει» το Instagram. Ολόσωμα και μπικίνι, η Emily αναδεικνύει ο,τι και να φορέσει και το ξέρει.

Το μόνο που έχει σημασία είναι η σωστή πόζα και το κλικ! Η Ratajkowski έχει γίνει εξώφυλλο σε πολλά περιοδικά και την πολιορκούν ακόμη περισσότερα ενώ βλέπει τις «μετοχές» της να ανεβαίνουν με τρελούς ρυθμούς. Χτίζει καριέρα και ως ηθοποιός με την πρώτη της συμμετοχή σε ταινία του κινηματογράφου το 2014 στην ταινία Gone Girl (Το κορίτσι που εξαφανίστηκε) με τον Ben Afleck.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακούμε το όνομά της πολύ συχνά από εδώ και πέρα και η ίδια φροντίζει γι’ αυτό σε κάθε της βήμα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
asd02asd03asd04asd05asd06asd07asd08asd09asd10asd11asd12asd13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.