Η Tyra Banks έγινε μαμά μέσω παρένθετης… και το ανακοίνωσε μέσω Instagram! (φωτό)

Η Tyra Banks έγινε μαμά μέσω παρένθετης… και το ανακοίνωσε μέσω Instagram! (φωτό)

Η Tyra Banks έγινε μαμά μέσω παρένθετης. Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια του «America’s Next Top Model» ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στο Instagrama όπου ανέβασε μία φωτογραφία με μωρουδιακά ρουχαλάκια. 

«Το καλύτερο δώρο για το οποίο προσευχηθήκαμε και παλέψαμε επιτέλους έφτασε! Εχει τα δάχτυλά μου και τα μεγάλα μου μάτια και από τον μπαμπά του πήρε το στόμα και το πηγούνι. Ευχαριστούμε τη γυναίκα-άγγελο που κουβάλησε 9 μήνες το αγοράκι μας και προσευχόμαστε για όλους όσοι δίνουν αγώνα για ένα παιδί. York Banks Asla, καλωσήρθες στον κόσμο» η συγκινητική λεζάντα της φωτογραφίας. Ο σύντροφός της έγραψε επίσης: «Το να είσαι μάρτυρας στη χαραυγή μίας ζωής είναι μάλλον το μεγαλύτερο δώρο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διάσημη παρουσιάστρια στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσπάθειά της να μείνει έγκυος: «Δεν έχετε ιδέα τι μπορεί να περάσει κάποιος».  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.