ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στην έκτη θέση της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο o Μαρκ Ζούκερμπεργκ με 47 δισ. δολάρια

Στην έκτη θέση της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο o Μαρκ Ζούκερμπεργκ με 47 δισ. δολάρια

Στην έκτη θέση της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο αναρριχήθηκε o ιδρυτής του facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, σύμφωνα με τον Δείκτη Δισεκατομμυριούχων του Bloomberg.

O ιδρυτής του Facebook είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 5,5 δισ. δολάρια καθώς το διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είδε τα έσοδά του να εκτινάσσονται για ακόμα μία φορά.

Έτσι η συνολική περιουσία του 31χρονου Ζούκερμπεργκ ανέρχεται περίπου στα 47 δισ, δολάρια, ποσό αρκετό για να βρεθεί στην έκτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Η εταιρεία Facebook ανακοίνωσε χθες ότι το δ’ τρίμηνο του 2015 οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 52% στα 5,84 δισ. δολάρια ενώ τα καθαρά έσοδα υπερδιπλασιάστηκαν κατά 1,56 δισ. δολάρια σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Αναλυτικά η λίστα:

– Bill Gates – 77,9 δισ. δολ.

– Amancio Ortega – 70,2 δισ. δολ.

– Warren Buffett – 59,1 δισ. δολ.

– Jeff Bezos – 51,9 δισ. δολ.

– Carlos Slim – 47,8 δισ. δολ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Mark Zuckerberg – 47 δισ. δολ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.