ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει το πρόγραμμα της διατροφής της!

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει το πρόγραμμα της διατροφής της!

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τη νέα fitness αγάπη της, την aerial Yoga και αποκάλυψε και τις διατροφικές της συνήθειες της.

«Η γυμναστική δεν ήταν ποτέ στην καθημερινότητά μου. Έχω να ασκηθώ ουσιαστικά από το λύκειο που έκανα τη γυμναστική του σχολείου. Είμαι τυχερή γιατί έτσι είναι το σκαρί μου, το πήρα από τους γονείς μου», είπε σε γνωστό περιοδικό. Kαι συνεχίσε: «Τελευταία αποφάσισα να γυμναστώ και ανακάλυψα ένα είδος άσκησης που μου αρέσει. Βρήκα μια πολύ καλή δασκάλα aerial yoga που με προκαλεί και εκείνη να γυμναστώ, μου στέλνει μηνύματα, με ιντριγκάρει και για πρώτη φορά είμαι αρκετά τυπική στη γυμναστική μου. Κανονικά είμαι από αυτές που συνεχώς ακυρώνουν το μάθημα, δεν το έχω πολύ στο μυαλό μου και είναι το πρώτο πράγμα που θα αποφύγω. Η διαδικασία του να πάω να κάνω γυμναστική μου φαίνεται βουνό, αν και όταν τελικά πηγαίνω παίρνω πολύ χαρά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τη διατροφή της, είπε: «Η αλήθεια είναι πως τρώω τα πάντα, τηγανητά και σάλτσες ακόμα και αργά το βράδυ.  Δεν θα μπορούσα ποτέ να φάω στεγνό κοτόπουλο, σολομό δεν έχω δοκιμάσει ποτέ στη ζωή μου και σαλάτες δεν τρώω  καθόλου. Αν είχα παραπάνω κιλά και χρειαζόταν να κάνω διατροφή δεν ξέρω τι θα έκανα. Ευτυχώς πρέπει να κάνω το αντίθετο. Αν δεν φάω καλά ένα βράδυ μπορεί να χάσω και ένα κιλό. Από την άλλη ποτέ δεν έχω πέσει και κάτω από τα 50 κιλά. Το σταθερό βάρος μου είναι τα 52».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.