ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τουρκία: Το love story του καναλάρχη με την ξανθιά καλλονή

Τουρκία: Το love story του καναλάρχη με την ξανθιά καλλονή

Είναι νέα και πολύ πολύ όμορφη. Ο λόγος για την Σειμά Σουμπασί η οποία αποτελεί την απόλυτη πέτρα του σκανδάλου της Τουρκίας.

Η 25χρονη καλλονή αποτελεί το πλέον αμφιλεγόμενο πρόσωπο της Τουρκίας εδώ και έξι χρόνια: Αλλοι τη μισούν και άλλοι την αγαπούν, όμως σε κάθε περίπτωση αποτελεί το θέμα όλων των συζητήσεων που έχουν να κάνουν με τη showbiz και τους πλούσιους και διάσημους της γείτονος.  

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 

Η Σεϊμά γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου του 1990. Σπούδασε σχέδιο μόδας σε πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης και ξεκίνησε την σταδριοδρομία της ως μοντέλο. Η εκθαμβωτική ομορφιά της ήταν αυτό που έκανε τους ιθύνοντες μεγάλου ιδιωτικού σταθμού να την προσέξουν και να ξεκινήσει την σταδιοδρομία της ως παρουσιάστρια. 

Λίγο αργότερα θα συμμετάσχει και ως παίκτρια σε τηλεοπτικό παιχνίδι όπου θα κερδίσει 70.000 λίρες και θα ξεκινήσει την δική της εταιρεία ένδυσης. Στο Τουρκικό “So you think you can dance” θα ντύσει τους παίκτες και τους παρουσιαστές ως ενδυματολόγος και κάπου εκεί θα γνωρίσει τον Τούρκο καναλάρχη Ακουν Ιλιτσαλί, τον ίδιο καναλάρχη που φημολογείται πως έχει κάνει πρόταση αγοράς τηλεοπτικού σταθμού στην ελληνική κυβέρνηση. 

Ο Ιλιτσαλί, που εκείνη την περίοδο βρίσκεται ήδη στον δεύτερο γάμο του και έχει δύο κόρες θα την ερωτευτεί -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- παράφορα και θα προσπαθήσει να πάρει διαζύγιο. Η αποκάλυψη πως η πέτρα του σκανδάλου είναι η μόλις 20 ετών (τότε) Σεϊμά θα σκανδαλίσει την Τουρκία και η γυναίκα του θα απαιτήσει την μισή περιουσία του, που υπολογιζόταν στα 25 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο Τούρκος μεγιστάνας βέβαια θα τα ξαναβρεί με την σύζυγο του και το σκάνδαλο θα κοπάσει για λίγα χρόνια μέχρι που η είδηση της εγκυμοσύνης της Σεϊμά θα σκάσει σαν βόμβα στους κοσμικούς κύκλους της Κωσταντινούπολης. 

Το διαζύγιο με την σύζυγο του θα βγει με διαδικασίες εξπρές και η σήμερα 25 ετών Σεϊμά θα δεχτεί επίθεση από δεκάδες εφημερίδες της Τουρκίας ως… ξελογιάστρα. Σήμερα η κόρη της είναι δύο ετών και την μεγαλώνει μαζί με τον Ιλιτσαλί. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλοί βέβαια είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν την σχεδιάστρια μόδας και παρουσιάστρια η οποία δεν δέχτηκε να παντρευτεί τον μεγιστάνα και διατηρεί μια προσωπική ζωή μαζί του εκτός των media. Η ίδια δήλωσε πρόσφατα μέσω του λογαριασμού της στο instagram «Μια υγιής σχέση είναι αυτή η οποία δεν υπάρχει πουθενά στα social media». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.