ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η «φλογερή» Τζένιφερ Λόπεζ όπως δεν την έχετε ξαναδεί (φωτό)

Η «φλογερή» Τζένιφερ Λόπεζ όπως δεν την έχετε ξαναδεί (φωτό)

Στα 46 της, η Τζένιφερ Λόπεζ αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να αποτελεί ένα αδιαμφισβήτητο σύμβολο του σεξ.

Τα κάλλη της λατίνας σούπερ σταρ είχαν την τύχη να θαυμάσουν οι τηλεθεατές της τηλεοπτικής σειράς Shades of Blue. Την παραγωγή έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η Λόπεζ για λογαριασμό του δικτύου NBC.

Lopez

Στο τελευταίο επεισόδιο, η J. Lo αποκαλύπτει το καλλίγραμμο και γυμνασμένο κορμί της, αφαιρώντας το πουκάμισό της και μένοντας μόνο με ένα μαύρο σουτιέν. Lopez

«Για εμένα, αυτή τη στιγμή, οι καλύτερες ταινίες είναι στην τηλεόραση. Οι ρόλοι, οι χαρακτήρες είναι καλύτεροι και αποτελεί ιδανική ευκαιρία να εξερευνήσω κάτι νέο», δηλώνει η σέξι λατίνα για το πρώτο τηλεοπτικό της εγχείρημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Lopez
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.