ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πως είναι σήμερα η τραγουδίστρια Ελίνα Κωνσταντοπούλου; (φωτό)

Πως είναι σήμερα η τραγουδίστρια Ελίνα Κωνσταντοπούλου; (φωτό)

Χρειάστηκε μόνο ένα τραγούδι, το «Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει», για να γίνει η Ελίνα Κωνσταντοπούλου γνωστή σε όλη την Ελλάδα και να κατακτήσει το 1993 τον πρώτο χρυσό δίσκο της.

Το 1995, η τραγουδίστρια ταξίδεψε στο Δουβλίνο, όπου διεξαγόταν ο διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision. Με το τραγούδι «Ποια προσευχή» εκπροσώπησε την Ελλάδα, αλλά έμεινε στην 22η θέση. Την ίδια χρονιά ήταν υποψήφια στα βραβεία «Ποπ Κορν» στην κατηγορία «Καλύτερη γυναίκα τραγουδίστρια» μαζί με την Άννα Βίσση, την Αλεξία, τη Μαντώ και την Ευριδίκη.

Το 2000 βρήκε την Ελίνα Κωνσταντοπούλου παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών, για χάριν των οποίων εγκατέλειψε την καριέρα της.

«Άφησα το τραγούδι για την οικογένεια. Τα παιδιά τα γιατρεύουν όλα. Όταν έμεινα έγκυος, τον πρώτο καιρό σκεφτόμουν να επιστρέψω, αλλά όταν γέννησα ήθελα τόσο πολύ να δεθώ με τα παιδιά. Έλειπα μία ώρα και το μυαλό μου ήταν κοντά τους. Άλλο να σου τα φυλάνε κάποιοι άλλοι και άλλο να τα διαπαιδαγωγείς εσύ» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια σε καθημερινή εφημερίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαζί με τον σύζυγο της είναι ιδιοκτήτες ζαχαροπλαστείου στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.